Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gyógyszer + sör. Próbáltad...

Gyógyszer + sör. Próbáltad már? Hatása? Milyen gyógyszerrel? Veszélyes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 01:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Áhhhhhh nem árt igyál pluszba még egy kis rövidet is és happy leszel életed végéig úgy 20 mp-ig.
2009. nov. 2. 01:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem megdögleni akarok, és asszem a kérdésben szó se volt további italokról. A kettő hatása érdekel.

(de azért édes, hogy így aggódsz az életemért:)

2009. nov. 2. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Haverom mindig nyugtatóra iszik, és semmi baja, de ha valaki ezt rendszeresen csinálja az nagyon könnyen szívrohamot kap vagy megbolondul.
2009. nov. 2. 02:27
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
hatása teljes képszakadás, én nem sok mindenre emlékszem, illetve nem tudom elkülöniteni a mai napig, hogy a történtek, tényleg megtörténnek e. Amúgy összehánytam magam, bár lehet, hogy utólag ez volt a szerencsém. (14 voltam)
2009. nov. 2. 06:35
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Én többször is ittam már együtt 2 algopyrint + sört koncerten ugyanis volt már, h a lyukas fogam megfájdult.

Semmi baj nem volt miatta.

Szerintem alkalmanként nem okoz olyan nagy bajt, tolerálható.

2009. nov. 2. 07:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyi féle gyógyszer létezik, hogy erre a kérdésre nehéz lenne válaszolni. Amit én tapasztaltam, az az, hogy az erősebb fájdalomcsillapítókra ha iszik az ember, akkor a fájdalomcsillapító az alkohol hatását erősíti fel. Ha nyugtatóra iszik valaki, akkor az alkohol erősíti fel a nyugtató hatását. Lehet amúgy, hogy nem így van, én így tapasztaltam, még jó régen. Erősebb fájdalomcsillapító alatt a Cataflamot értem.

Amúgy meg gyógyszerre inni barom dolog eléggé, nem kicsit káros. És ha azt mondom, hogy gyógyszer, akkor nem 1-2 Advilra vagy más hasonló fájdalomcsillapítóra gondolok, hanem az erősebbekre, illetve szívgyógyszerekre, nyugtatókra, antidepresszánsokra, vérnyomás gyógyszerekre, stb.

2009. nov. 2. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Központi idegrendszerre ható gyógyszereknél veszélyes. Ezek nyugtatók, altatók, antidepresszánsok, antipszichotikumok, bizonyos fájdalomcsillapítók. Hosszabb távon szép kis függőség is kialakulhat, bár sör esetén ez még nem feltétlen jellemző, de jobb vigyázni!
2009. nov. 2. 08:44
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Halottam valami "tévhitet",(spektrum TV) hogy ezt pár száz éve "találták ki" orvosok/gyógyszerészek, mert akkoriban ha sokat ittak az emberek elfelejtették bevenni a gyógyszereket (ami fontos lehetett, járványok stb miatt), ezért azt mondták az embereknek hogy ha együtt veszik be akkor nagyon káros hatásai vannak, ami ilyen szinten nem igaz, deazért betartották és tévhit maradt.Deazért szerintem a mai gyógyszerek, főleg ahogy előttem is írták az ilyen idegrendszeri gyógyszerek szedésénél elég veszélyes az ilyesmi, sőt a többinél se árt vigyázni.
2009. nov. 2. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól függ algopyrin vagy xanax 1 pohár sör vagy 10 üveg.

Az is számít hozzá vagy e szokva valamelyikhez. Valoszínű nem lesz nagy bajod de hamar kikészülsz és gőzöd se lesz mit müveltél. Én egyiket se ajánlom mert a drokosok pont így indulnak.

2009. nov. 2. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
A fentebb említett központi-i idegrendszeri gyógyszerek és erősebb alkohol esetében az eredmény: droghatás, roszullét, amnézia.
2009. nov. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!