Mennyire érett szilvából jó pálinkát főzni? Vagy ez mindegy?
Figyelt kérdés
gondolom leszedés után is érik a szilva, vagy nem?2013. aug. 17. 15:45
1/3 anonim válasza:
Az érett szilvából és a lehullott szilvából lehet jó pálinkát főzni. Akkor a legnagyobb a cukortartalma. Az alkohol, meg ugye a cukorból képződik.
2/3 anonim válasza:
A cefréből. A cefrének való meg mindig a fa alatt van. Ilyen a barack is a jól összenyomható már-már fonnyadt a legjobb a pálinkának annak a legnagyobb a cukor tartalma.
3/3 anonim válasza:
UI: A fáról lekvárnak szokták szedni. De onnan is a jó érettet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!