Melyik a Magyarországon kapható legfinomabb és leggyakrabban vásárolt sör?
Figyelt kérdés
Én amstelt és borsodit szoktam általában inni nekem a heineken tul keserű de kivácsi vagyok mások véleményére tapasztalatára.2008. jún. 30. 00:11
11/15 anonim válasza:
A külföldieknek általában a zöld Dreher jön be a legjobban, vannak, akik mindíg bevásárolnak belőle, mielőtt visszamennek... Itthon mindenkinek megvan a maga kedvence, Arany Ászok, Soproni...
12/15 anonim válasza:
Az argus is finom, ráadásul 7,2 v/v%
13/15 anonim válasza:
én kocsmárosként nyugodt szívvel állitom,felénk a Borsodi az ami jól megy,ezért még csapolt sörbe is az van nálunk
14/15 anonim válasza:
Haha, a kérdező által belinkelt oldalon sírva kacagtam.
Szakavatott tesztelőbrigád. Attól hogy Jóska bá' kedvence a Tipli, attól még nem lesz az jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!