Szerinted melyik a legfinomabb száraz vörösbor?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 20:15
1/7 doboszoli válasza:
Bár illene lokálpatriotaként viselkednem, de mégis a szekszárdi vörösborok a kedvenceim.
2/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban...? :)
2011. aug. 29. 20:32
4/7 Phoney válasza:
Én a vörösborhoz valószínűéleg kezdő vagyok, de a Chateau de Langoiran-ért odavoltam. Valószínűleg az én hibám, hogy magyar borból még nem vettem ilyen jót.
Viszont arra is van tippem, hogy nem fogsz választ kapni a kérdésedre, mert az igazán nagyonkomoly száraz vörösborok 3000-nél kezdődnek, annyit meg magyarnak nem divat fizetni egy üvegért. Ajánlom A Művelt Alkoholista blogot : [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de kifizetek egy jó vörösborért 5000-et is, ha tényleg jó. Egy estét megér. :)
2011. aug. 29. 21:13
6/7 anonim válasza:
Gere Kopar, villany cuvee, polgar cabernet sauvignon
7/7 anonim válasza:
Vylyan Ördög, Bock Ermitage volt a legjobb amiket eddig ittam. Drágábbat is vennék de nincs rá keret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!