Melyik a Magyarországon kapható legfinomabb és leggyakrabban vásárolt sör?
Figyelt kérdés
Én amstelt és borsodit szoktam általában inni nekem a heineken tul keserű de kivácsi vagyok mások véleményére tapasztalatára.2008. jún. 30. 00:11
1/15 anonim válasza:
Szerintem az árpasör a legfinomabb, német gyártmányú. Sajnos a nevére nem emlékszem. Egy étteremben ittam pár hete. Klassz volt nagyon.
2/15 anonim válasza:
körülötte miki Borsodi-t iszik..
3/15 anonim válasza:
na szóval:körülöttem mindenki...
4/15 anonim válasza:
Én is a borsodira szavazok. Nálunk általában mindenki borsodit és kőbányait iszik.
5/15 anonim válasza:
én nem iszom, de ismerőseim a Dreher sört és a Steffl sört isszák. Azt mondják próbáljam meg nagyon finom
6/15 anonim válasza:
Érdekes, de én meg azért iszom a Heinekent mert nekem ez az egyik legkevésbé keserű. Ha nem Heineken, akkor Radeberger.
7/15 A kérdező kommentje:
2008. jún. 30. 22:17
8/15 anonim válasza:
Heineken, esetleg Stella, ha egyik sincs akkor Staropramen, de ha nem kifejezetten sörről van szó, akkor bodzás Radler, vagy Borsodi, de az csak sörrel összeöntve (diesel)
9/15 anonim válasza:
vagyis nem sörrel, hanem kólával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!