Hangulat javítóra illetve hangulat stabilizálóra mennyire szabad alkoholt inni?
Figyelt kérdés
A betegtájékoztatóban nem találtam rá választ, talán aki szed vagy szedett ilyeneket az segíthet, jövőhéten nyaralni megyünk és lesz pia rendesen..2013. júl. 20. 21:31
2/4 A kérdező kommentje:
cymbalta
2013. júl. 20. 23:51
3/4 anonim válasza:
Az ilyen szerek hatása kiszámíthatatlan lehet alkoholfogyasztás mellett, és nagyban egyéntől is függ. Valószínűleg felerősíti az alkohol hatását, illetve nem várt pszichés hatásokat mutathat. (Egyéntől függ.)
Persze,valószínű 2 korty pezsgőtől nem lesz bajod, meg gondolom, nem lesznek életveszélyes mellékhatásai, de azért ne hivatkozz rám, hogy én ezt mondtam! Szigorúan csak saját felelősségre!
Esetleg ha jófej az orvos, megkérdezheted tőle. :)
4/4 anonim válasza:
Hát barátom, attól függ hogy mi a célod vele. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!