Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet hogy én nem vagyok ebbe...

Lehet hogy én nem vagyok ebbe a társaságba való?

Figyelt kérdés

Olyan a baráti köröm, hogy náluk az ivás az nem piskóta.

Én nem iszok fele annyit se amennyit ők, és már nem is kívánok többet inni, amikor Ők megnyitják a 2. üveg vodkát.

Mindig azt mondják, hogy csak azért isznak, hogy jól érezzék magukat, de kb fél-1 óráig vannak azon a szinte amikor "jól érzik" magukat, utána már megy a hangoskodás, hülye ötletek elő jövetele.

Amikor már ilyenek, mondom nekik, hogy nem kéne megbontani azt a vodkát, pálinkát, még, de nem hallgatnak rám, és utána már teljesen szét csapják magukat. És olyanok lesznek mint az alkoholisták, akik néznek maguk elé, és motyognak...

És mindig ezt csinálják. Nem tudnak mértéket tartani, utána meg jön az hogy "minek itattatok ennyire?"

Holott senki nem itatott senkit, egyszerűen maguktól ittak... Persze nekem meg folyton töltik a poharamba hogy igyak, ha nem kérek akkor meg: "ne csináld már! bulizunk!"

És úgy érzem, hogy nem olyan a hangulat mikor már ennyit isznak, akkor már nem olyan heppi minden...

Ők nem olyan társaság mint amilyen én vagyok?

2013. jún. 23. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy nem érzed jól magadat velük,ez így sajnos nem szórakozás :(
2013. jún. 23. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

ezek szerint nem vagy oda való,bár én sem voltam nagy ivós de vhogy a közösség magával ragadott :D persze szédülés után már nem iszok és én mindig csak pálinkát iszok semmi mást,nem is keverek semmit és így jó :)

tudom hol a határ,de én abszolút olyan vagyok,hogy nem tudok oldódni ismerős társaságabn sem..de ha iszok akkor nagyon laza vagyok mindenkivel,tudok magamról meg mitörténik csak így merek táncolni és énekelni :D

az nem jó viszont ha rád erőltetik én ha azt mondom,hogy nem kérek többet akkor nem töltenek..bár nálunk nincs olyan,hogy más tölt mindenki magának tölt..

ha nem érzed jól magad akkor hagyd őket ott,én igazából nem bánom,hogy merek inni,mert így jók a bulik,kell egy kis oldódás :)persze van határ!!

úgy is 1-2 havonta van ilyen csak :)

vagy kicsit többet iszol és hülyülsz velük vagy ott hagyod őket igazából ezt kell eldöntened..

én bevállaltam,hogy többet iszok és hülyülök velük,bár az mi társaságunk abszolút normális..hányás sincs csak nagyon ritkán és csak egy srác..

2013. jún. 23. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem az a férfi, aki bírja. Nem az a férfi, aki megállja. Az a férfi, aki csak egyet iszik és utána megállja.
2013. júl. 8. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért érzed rosszul magad velük, mert keveset iszol. :) Ha nem tetszik a viselkedésük, lépj le, és kész.
2013. júl. 12. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!