1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább füstölt sonkát, karajt, tarját vagy sült bacont tekerj bele.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább vmi sonkafélét.
Kipróbálhatod párizsival is, de akkor vmi jobb félével.
Szerintem meg lehet toldani egy kis sajttal. Mielőtt rárakod a sonkát/párizsit, reszelt sajtot vagy apróra vágottat nyomkodjál picit bele a tésztába.
Fűszerekkel és zöldségekkel is kipróbálhatod, pl. vékonyra szelt gomba.
Nyami... Éhes lettem... :D
3/3 anonim válasza:
HÚ,de jól néz ki!
A képen olyan,mintha párizsi lenne bele tekerve.
Nem szeretem a párizsit,így én gépsonkát tekernék bele,de nagyon jókat írtak már előttem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!