Hány darab/dkg/kg diannás cukorkát kéne ennem, hogy berugjk tőle?
Figyelt kérdés
egyszer igy viccből jólenne kipróbálni h milyen, persze benne van, hogy kihányom mer túlsok cukor menne a gyomromba, de élménynek jólenne.xd olyan típus vok aki fél üveg pl Garonnétől(16%os) berugok, két harmad üvegtől nagyonjól vagyok, és egy egész üvegtől padlótfogok. nekem mennyi diannás cuki kéne hogy berugjak tőle?xd2013. júl. 19. 17:08
1/4 anonim válasza:
Attól nem fogsz berúgni, legfeljebb hányni, ha túl sokat eszel.
2/4 anonim válasza:
Elég egy is, csak azt ne edd meg, hanem helyezd fel a végbeledbe. Ott sokkal jobban és gyorsabban felszívódik és nem kicsit leszel tőle részeg. Az egyik ismerősöm mondta, hogy a punkok csinálják ezt, amikor nincs pénzük még kannásra sem... Ha van hozzá gusztusod és bátorságod, próbáld ki, nekem biztosan nem lenne..
3/4 belbolyhocska válasza:
Jeszus te gy*kér....
Rohad+ul nem a punkok csinálják azt, jó nagy i*ióta lehet a barátod aki ezt mondta! Én is punk vagyok, és állítom, hogy több kannást ittál már mint én..
Akik tarhálnak kannásra, azok nem punkok hanem csövesek! Jó lenne, ha tisztába lennél a dolgokkal amikről p*fázol teljesen értelmetlenül!!
Amúgy meg diannás cukortól több kg-ot kéne megenned, hogy berúgj tőle, de valszeg előbb hánynád ki. Dugd a seg*edbe, ha b*zi akarsz lenni! Többet érsz azzal, ha leöntessz egy darab rongyot alkohollal, és azt csavarod a csuklódra.
4/4 anonim válasza:
2. vagyok.. szerintem kettőnk közül nem én vagyok a gyökér.. azért, mert punknak, meg mittomén milyen lázadónak tartod magad, még nem kéne egyből ilyen bunkónak és nagyképűnek lenned.. Az emberkének , akitől ezt hallottam, vannak punk ismerősei, akik ezt csinálják igaz, hogy én is inkább csövesnek mondanám őket, ez van.. nem tudom, miért kell így kiakadni, ha rád ez nem igaz.. Azt meg nem tudom, honnan vetted, hogy én több kannás bort iszom, mint te, elárulom neked, hogy még soha nem ittam, de te biztosan jobban tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!