Hány féle Hell energia ital van forgalomban Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni hogy hány féle van és a nevüket is.2013. máj. 15. 19:49
1/11 anonim válasza:
Hell Classic
Hell Classic Sugarfree
Hell New Generation
Hell Strong Apple
Hell Strong Red Grape
Hell iceCool
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm és esetleg nem tudja valaki hogy hol lehet kapni manapság?
2013. máj. 15. 20:09
3/11 A kérdező kommentje:
És még Hell Whisky-t és Hell Vodkát is megmondaná valaki?
2013. máj. 15. 20:13
4/11 anonim válasza:
Nem kuriozumok ezek,hogy ne lehessen kapni a nagyobb boltokban,mint cba,interspar,tesco,auchan
5/11 anonim válasza:
Hell Classic
Hell Classic Sugarfree
Hell New Generation
Hell Strong Apple
Hell Strong Red Grape
Hell iceCool
6.
Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Auchan, Metro, minden boltban lehet kapni!
6/11 anonim válasza:
Szerintem azoknak az alkoholosoknak megszüntették a gyártását, forgalmazását, mert tudom volt balhé belőle + a Hell hivatalos honlapján sem található meg a forgalmazott termékeik között.
7/11 anonim válasza:
A Hell vodkát, és Hell whiskyt szerintem ki vonták a forgalomból mert nagyon rég nem láttam, pedig szerintem tök jók voltak. Azt, hogy milyenek vannak most, azt meg már előttem leírták. Bár azt hozzátenném, hogy a Hell classic sem már az igazi, mert az igaziban volt taurin is, a chipsadó óta viszont már nincs egyikben sem. Illetve hogy amelyeknek a nevébe benne van, hogy strong, azok erősebbek mint a többi, nem 32mg/100ml a koffeintartalmuk, hanem 38.4mg/100ml 20%-kal több. Az hogy a strong apple az almás, a strong grape meg szőlős az gondolom evidens, de az ice coolból nem derül ki, hogy az milyen, az a kiwi ízű. És ha nem is mindegyiket, de a legtöbb helyen fel lehet lelni többfélét.
8/11 mustafa33 válasza:
Ha Hell, akkor a Paulaner Brauerei München terméke az Original Münchener Hell sör ☺.
10/11 anonim válasza:
Most nyáron lesz két új íz! De sajnos csak Limitált kiadás lesz! :( :/
Az első Maracujás. A második Guava-Lime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!