Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell egyből leküldeni...

Hogy kell egyből leküldeni egy felest?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy issza.

Én meg beleszagolok a pohárba, kiráz a hideg, és nem megy le egyből, vagyis nem merem egyből leküldeni, csak szépen lassan fokozatosan, de úgy meg kevés, és még rosszabb, hogy 6x hozzá ér a nyelvemhez. :S

Hogy kell azt megállni, hogy egyből megigyam?

Ne szagoljak bele az elején, és akkor jobban fog menni?

2013. júl. 19. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, minek iszod?
2013. júl. 19. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Jogos kérdés.
2013. júl. 19. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
A válasz meg az, hogy mindenki issza:P
2013. júl. 19. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorodsz tőle, akkor sehogy, én sem szeretem, így nem is iszom.
2013. júl. 19. 16:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindig rám tukmálják a vacak házi pálinkájukat...
2013. júl. 19. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod van egy csodás szó, az hogy Nem, és akkor nem iszod.
2013. júl. 19. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenki issza, anyukám sem szereti már nyolcvan éve, a párom sem szereti. Én szeretem, küldd el nekem, menni fog egy hajtókára!
2013. júl. 19. 16:41
 8/11 minecodus válasza:

Tölts 2 centet felespohárba, és fogj meg egy másik 2 decis poharat amibe valami üdítőt töltesz.(lehetőleg ne vizet)

Amikor a felest a szádhoz közelíted fújd a levegőt ki az orrodon, és amikor elfogy húzd le az egészet(!)Majd miután elfogyott, egyből idd is az öblítőt.

Ezt csinálod tuti nem lesz olyan rossz.

Remélem ne azért nem birod meginni mert tele töltöd a feles poharat. Csak 2-3 centet.

És valóban jogos, minek iszod?

2013. júl. 19. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt írtad, már a szagától kvázi rosszul vagy. Ez alapján én is csak a bűvös "Nem" szót tudom javasolni kínálás esetén. Teljesen felesleges letuszkolnod magadba olyasmit, ami nem esik jól. Az esetben pedig, ha ezt a társaság nem képes elfogadni, sajnos velük van a gond. Kizárólag. egy pillanatig se érezd rosszul magad e miatt.
2013. júl. 19. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nem ízlik, ne idd.

ha mégis, akkor gyakorlás és bele nem szagolás.

Először alacsonyabb százalékosból keveset, és utána igyál nem szénsavas üdítőt, egy pohárral. Ahogy gyakorolsz, egyre magasabb százalékú, egyre több italt igyál egyre kevesebb kísérővel, és a végén már lemegy majd egy feles. Ami nem sok.

2013. júl. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!