Az baj ha 15 évesen 4-5 hetente (nem rendszeresen csak ha olyan kedvünk van) bedobunk 1-2 felest?
Figyelt kérdés
Csak jobb kedvünk lesz tőle de ha azt mondjátok nem jó dolog vagy elfajulhat inkább mellőzzük.2013. jún. 9. 18:35
1/9 A kérdező kommentje:
Ja persze a haverjaimmal együtt.
2013. jún. 9. 18:36
2/9 anonim válasza:
miért lenne baj? ez teljesen egészséges dolog.:D
az, hogy mennyire engeded elfajulni, csak rajtad áll! mértékkel igyál és nem lesz probléma.(a mérték ne a vödör legyen!:D )
4/9 anonim válasza:
nincs vele gond, a ti korodbeliekkel van nálunk tele a kocsma péntek éjszakánként na a gond ott kezdődik, nektek meg kedves egészégetekre
5/9 anonim válasza:
Végre normális kommentelők gy ilyen kérdésnél :)
Nem gáz, de óvatosan :D
6/9 anonim válasza:
Baj?! Azt kívánom, bár minden 15 éves CSAK ilyen rendszerességgel és CSAK ennyi alkoholt fogyasztana!
Én 17 éves koromban kezdtem el inni, ami azért már jó pár évvel ezelőtt volt, és akkor ritkaságszámba ment az, hogy 14 évesek berúgnak és szórakozóhelyekre járnak...
7/9 anonim válasza:
Ja, a nem normális kommentelők, meg nem mernek megszólalni, inkább a háttérben szavazgatnak :D vicc
8/9 anonim válasza:
ige, én is észrevettem a sunyi pontozókat. Ők így vesznek revansot.. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!