Fel akarom venni a versenyt ivásban a haverjaimmal. Menni fog?
:D Igen, jó hülye vagyok!
Ők meg tudnak inni egy este alatt 2 en egy üveg whiskyt, és még fejenként 2 üveg bort.
És mindig ugratnak, hogy én kb 1 pohár whiskynél többet nem bírok.
Most elhatároztam, hogy felveszem velük a versenyt, és a következő alkalomnál bekajálok, és én is megiszok annyit, mint ők.
:D
Menni fog?
Nem tom mit baszakodnak veled, én 14 évesen megittam annyit, mint ők, de nem hánytam, mindenre emlékszem, éppen hogy berúgtam. Simán lehet így bírni a piát. Egy ismerősöm megivott 4 üveg fütyülőst és túlélte.
Amúgy mi is szivatunk egy gyereket, aki nem bírja úgy, de csak poén. Szerintem inkább ez, minthogy megigyon többet nálunk és detoxba kelljen vinni.
Amúgy pihend ki magad, egyél valami zsírosat, és ha teheted, egyél közben kovászos uborkát vagy káposztát mert a tejsav semlegesíti az alkoholt.
De csalhatsz is: mikor nem látják, menj ki a wc-re, és mint a bulémiások, hánytasd meg magad. Kimegy az alkohol, mielőtt az egész felszívódott volna.
De a lényeg, hogy az enzimek nem edzhetőek. Talán ha szoksz hozzá, nem érzed magad annyira szarul, de attól még a romboló hatás nem csökkenthető, úgyhogy vigyázni kell!
montihun!
Mesélte, nem voltam ott, de többen igazolták, és 2 ajtós szekrény, úgyhogy elhiszem. Egy szilveszteri buli alatt itta meg, 34 pohárba töltött, jó nagy feles formájában, ennyit tudok. Persze utána 2 napig volt ágyban, nem is azt mondtam, hogy nem lett baja, hanem hogy túlélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!