A haverjaimmal megszeretnénk ünnepelni a szülinapomat, a kérdés hogy milyen rövidet ajánlanátok és milyen kisérőt hozzá?
Figyelt kérdés
A pálinka és sör kombó már volt :)2012. nov. 23. 20:54
1/5 anonim válasza:
Gondolom valami ihatót de ütőset akartok. Vodka + energiaital tuti kombó :D
2/5 A kérdező kommentje:
hááát multkor eeléggé ütött a pálinka + sör, főleg a pálesz, de nem szeretnénk rosszul leni tehát nem lenne jó ha 10 perc alatt részegek lennénk, olyan rövidre gondoltam amit el lehet iszogatni és nem rugunk be tőle gyorsan, ez alatt nem azt értem hogy gyenge csak hogy fokozatosan javuljon a kedély :D
2012. nov. 23. 22:37
3/5 anonim válasza:
A legfőbb, h ne keverjetek 2 (vagy 3)-nál több piát. És töményet ne keverjetek gyümölcslével üdítővel, mert az tud alattomosan ütni..
5/5 anonim válasza:
A tapasztalataim hasonlóak, mint a cikkezőnek, a vodkát például én is ajánlom, viszont ezzel a partismart bigyóval nem volt még értekezésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!