Fel akarom venni a versenyt ivásban a haverjaimmal. Menni fog?
:D Igen, jó hülye vagyok!
Ők meg tudnak inni egy este alatt 2 en egy üveg whiskyt, és még fejenként 2 üveg bort.
És mindig ugratnak, hogy én kb 1 pohár whiskynél többet nem bírok.
Most elhatároztam, hogy felveszem velük a versenyt, és a következő alkalomnál bekajálok, és én is megiszok annyit, mint ők.
:D
Menni fog?
Ezt azért nehezen hiszem el... Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy szinte kortyonként hánynak egyet. No mindegy.
Amúgy fogalmam sincs, hogy te mennyit bírnál inni. Ha egy pohárnál kidőlsz, akkor esélytelen, hogy ezt mostanában megcsináld. Kidőlsz, hányni fogsz és egy jó kis alkoholmérgezés is lehet a vége, ha túlzottan átléped a saját határaidat.
Alkoholmérgezés --> detox
Erről ennyit röviden
Amúgy hány éves vagy?
pihend ki magad előtte és egyél nagyon zsíros ételt és akkor lehet egy hangyányi esélyed arra hogy 2 deci whiskytől még nem leszel bebaszva
ez persze mind csak akkor igaz ha még szinte sosem ittál komolyabban alkoholt
ha valamilyen szinten hozzá vagy szokva és a szervezeted is bírja akkor kicsit több kell ugyanennyi hatásért, de amit leírtál fent a haverjaidról az akkor is szinte lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!