Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fel akarom venni a versenyt...

Fel akarom venni a versenyt ivásban a haverjaimmal. Menni fog?

Figyelt kérdés

:D Igen, jó hülye vagyok!

Ők meg tudnak inni egy este alatt 2 en egy üveg whiskyt, és még fejenként 2 üveg bort.

És mindig ugratnak, hogy én kb 1 pohár whiskynél többet nem bírok.

Most elhatároztam, hogy felveszem velük a versenyt, és a következő alkalomnál bekajálok, és én is megiszok annyit, mint ők.

:D

Menni fog?

2013. júl. 15. 21:56
1 2
 1/17 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni, de szerintem akkor nem igazi barátok ha azért kicikinek mert nem pijálsz be annyi alkoholt mint ők, szerintem nem ettől leszel nagy. De ha még is rávetemednél az ötletre szerintem csak max. folyamatosan egyre többet mert lehet hogy a szervezeted nem reagál a legjobban ha magadba öntesz 3 üveg whikyt :P De szerintem oltári baromság...:P
2013. júl. 15. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:

Ezt azért nehezen hiszem el... Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy szinte kortyonként hánynak egyet. No mindegy.

Amúgy fogalmam sincs, hogy te mennyit bírnál inni. Ha egy pohárnál kidőlsz, akkor esélytelen, hogy ezt mostanában megcsináld. Kidőlsz, hányni fogsz és egy jó kis alkoholmérgezés is lehet a vége, ha túlzottan átléped a saját határaidat.

2013. júl. 15. 22:07
 3/17 anonim válasza:
Önpusztító ostobaság!
2013. júl. 15. 22:09
 4/17 anonim ***** válasza:
0 agysejtetek van.
2013. júl. 15. 22:11
 5/17 anonim ***** válasza:

Alkoholmérgezés --> detox

Erről ennyit röviden

Amúgy hány éves vagy?

2013. júl. 15. 22:19
 6/17 A kérdező kommentje:
De! Hihető sztori! Ott voltam, whiskyt ketten megittak ilyan délután 6 tól hajnali 3 ig 2 en. Mondjuk egyikőjük higította kólával, és asszem utána kb ájulás szinén volt, haza kellett cipelni. :D
2013. júl. 15. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem tudok edzéstervről, nem valószínű, hogy gyúrni lehet az enzimrendszerekre, ha igen, akkor sem néhány nap alatt.
2013. júl. 15. 22:38
 8/17 anonim ***** válasza:

pihend ki magad előtte és egyél nagyon zsíros ételt és akkor lehet egy hangyányi esélyed arra hogy 2 deci whiskytől még nem leszel bebaszva

ez persze mind csak akkor igaz ha még szinte sosem ittál komolyabban alkoholt

ha valamilyen szinten hozzá vagy szokva és a szervezeted is bírja akkor kicsit több kell ugyanennyi hatásért, de amit leírtál fent a haverjaidról az akkor is szinte lehetetlen

2013. júl. 15. 23:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd, mert a kórházban fogsz kikötni.
2013. júl. 15. 23:45
 10/17 acelsziv ***** válasza:
Hm. Mi lenne, ha a versenyszellemedet inkább egy épelméjűbb dologban kamatoztatnád?
2013. júl. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!