Mitől állhatott le a meggy cefre forrása a beoltástól számított 4 nap múlva?
Figyelt kérdés
A sűrű hab, lesüllyedt az aljára és nem forr már egyáltalán, máskor ilyen még nem volt.2013. júl. 12. 16:08
1/2 anonim válasza:
Konkrétan a palinkafozeshez nem érték, de sejtbiologiat tanultam. Szóval okok lehetnek:
Elfogyott a cukor a lebol
Túl sok alkohol keletkezett, elpusztultak az elesztobacik
Valami egyeb szennyezés elpusztitotta őket
Hőmérséklet, ph, vagy valami mas nem megfelelő, leállt, vagy lelassult az erjedes...
2/2 Phoney válasza:
Az sem lehetetlen ilyen melegben, hogy kész van... kóstold meg, ha már semennyire nem édes, akkkor kiforrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!