Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől állhatott le a meggy...

Mitől állhatott le a meggy cefre forrása a beoltástól számított 4 nap múlva?

Figyelt kérdés
A sűrű hab, lesüllyedt az aljára és nem forr már egyáltalán, máskor ilyen még nem volt.
2013. júl. 12. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Konkrétan a palinkafozeshez nem érték, de sejtbiologiat tanultam. Szóval okok lehetnek:

Elfogyott a cukor a lebol

Túl sok alkohol keletkezett, elpusztultak az elesztobacik

Valami egyeb szennyezés elpusztitotta őket

Hőmérséklet, ph, vagy valami mas nem megfelelő, leállt, vagy lelassult az erjedes...

2013. júl. 12. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Phoney ***** válasza:
Az sem lehetetlen ilyen melegben, hogy kész van... kóstold meg, ha már semennyire nem édes, akkkor kiforrt.
2013. júl. 13. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!