Hogyan tudok igazán finom meggybort késziteni? Tapasztalatokat kérek nem pedig receptet oldalakról.
Mindenből szakirodalom alapján lehet a legjobbat készíteni, a legjobb házipálinkák és a legjobb házi borok is az alapján készülnek, nem a szomszéd tapasztalatai alapján (igen, a szakirodalmat is a semmiből kezdték valamikor, csak kicsit régebben és minőségorientáltabban, mint a szomszéd a gyümölcsborkészítést). Attól, hogy valamelyik válaszoló hozzáértés nélkül erjesztett magának valamit cukrozott meggyléből, ami neki ízlett, szinte garantáltan nem fogja utolérni pl. a wikikönyves útmutatóval készíthető meggybor minőségét. ( [link] – külön résznél vannak az általános gyümöcsboros tudnivalók és a külön a meggyborra vonatkozók).
ma 11:56
Gyümölcsbort pedig egyéb gyümölcsből. Ez már legalább 150 éve így működik, bor <> gyümölcsbor (meggybor, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!