1/3 Phoney válasza:
Igen, de alacsony a savtartalma, úgyhogy erjesztés előtt savazni kell, hogy ne romoljon meg, mire kierjed.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! mondjuk ecet megfelelő lehet?
2013. júl. 10. 13:17
3/3 Phoney válasza:
Ecet semmiképp, az tönkreteszi a pálinkát. Citromsav vagy kénsav megfelel. Bővebben itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!