Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit igyak ahoz hogy betudjak...

Mit igyak ahoz hogy betudjak rugni keves penzbol?

Figyelt kérdés
eloszoris nem akarom azt a szoveget hogy "mert akarsz berugni"stb. holnap, vagyis ma van a baratnomnek a szulinapja. sajnos en a penzem 95%at az ajandekra koltottem igy marad 1000forintom.. abbol hogy tudnek berugni? ja...en nagyon birom a piat. volt egyszer hogy 7-8 felest ittam es meg bese voltam csiccsentve. azt tudom hogy buli elott nem fogok enni. de azt is kene tudnom hogy mi az a pia keverek amitol 4-5 eleg. halottam hogy ha pl. palesz,bort iszok akkor attol be lehet rendesen. de en nem birom meginni a bort :/ tudnatok tanacsot adni? :) 20/L
2013. júl. 5. 01:17
 1/10 intrepid ***** válasza:
Langyos pálinka, - sör feles kombó, szívószállal sört inni, - befogott orral inni a sört. Ezeket hallottam, olvastam, én még nem próbáltam ki őket, felelősséget nem vállalok értük. Én is jól bírom a piát, nem is szoktam berugni.
2013. júl. 5. 01:32
 2/10 A kérdező kommentje:
koszi ezeket kifogom probalni :)
2013. júl. 5. 01:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon bírod a piát, de nem tudod meginni a bort? érdekes, pedig pont a kannást akartam javasolni :D Ha csak a garantált részegség számít, a minőség nem, akkor tudom ajánlani mondjuk a Spar vodkát, vagy pálinkát, esetleg rumot. Azt hiszem az egy liter körüli kb 1000 ft, talán pár forinttal több. Na ha azt éhgyomorra iszod magában, biztosan eléred a kívánt hatást. Vagy igyál meg egy liter Mátyás keserűt egyedül, kólával keverve én egyszer megtettem és rossz vége lett. :D (20 L)
2013. júl. 5. 01:37
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok, az is jó, ha a rövidet energiaitallal kevered, de ha nagyon nagyon szét akarod csapni magad, vegyél be ezek mellé egy Algopirint, vagy Cataflamot.
2013. júl. 5. 01:39
 5/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy kocsmaba megyunk es 10-11fele mar nincsen nyitva bolt ahol tudnek venni piat. koszi a valaszt,majd maskor kiprobalom :)
2013. júl. 5. 01:40
 6/10 anonim ***** válasza:
a kommersz vodka olcsó, és üt.
2013. júl. 5. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok, megint eszembe jutott valami. :D Próbáld ki a búvározást. Egy korsó sörbe ejts bele egy 2cl-s vodkát poharastul és abban a pillanatban próbáld meg lehúzni, amilyen gyorsan csak tudod. Az eléggé be tud ütni, főleg, ha megiszol kettőt is.
2013. júl. 5. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt kifogom probalni. Koszi :)
2013. júl. 5. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért tisztázzuk, hogy töményből nem kapsz 1 litert 2000 alatt. Ha az aldiba mész, 999 forintért kapni aromázott vodkát, ami fél liter, 37,5% és az van ráírva hogy "barack" vagy az hogy "körte". 2 dl-es poharat töltsed félig, befogott orral idd meg, 5 ilyen és elfogy a fél liter. 3-at is érezni fogsz, hidd el, de 5 már elég szépen kiüt. Elég 2-3 is, ha beveszel egy algopirint, de azt csak saját felelősségre!
2013. júl. 5. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Meleg kínaiban vásárolt vodka. 1300ft körül mozog fél liter. Brutálisan szar, de nagyon üt. Kb. negyed liter után tetszeni fog.

Hogy megtaláld: Műanyag flakonos, a nevében valamilyen szám van, de már nem emlékszek rá. Vajon miért? :)

Arra viszont emlékszek, hogy ez állt az üvegen valahol: 40% alkohol, 60% ivóvíz.

2013. júl. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!