Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Leírnátok miről is szól a...

Leírnátok miről is szól a Metro 2033 című könyv, hogy betudjak kapcsolódni a Metro 2034-be?

Figyelt kérdés

Észrevettem ezt a könyvet és nagyon megtetszett, elolvastam mi a témája stb... Egész jó kis könyv, de félek, hogy mivel az előző részét nem olvastam, így nem biztos, hogy betudnék kapcsolódni. Valamint... Kik azok a feketék? Hogyan támadnak az emberekre? (Olvastam egy rövidke tartalmat a 2033-ról és benne voltak a feketék is. :D, Marha jó könyvnek tűnik :D)

Előre is köszi az értelmes válaszokat!

2013. jún. 28. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdheted a 34-gyel is, mivel nem függnek össze. :)

A feketék pedig egyfajta mutánsok, akik megtámadják a főszereplőnek (Artyom) otthonát, mivel amikor Artyom még gyerek volt, akkor a barátaival kiszöktek megnézni az eget és a csillagokat, de nem tudták visszazárni a hidraulikus kaput, ezért egy idő múlva a feketék elkezdtek beszivárogni a metróba.

Így néznek ki:

[link]

[link]

Maga a történet nagyvonalakban annyi, hogy Artyomnak meg kell mentenie az állomását, és ezért el kell jutnia a Poliszba, ahol megmondják neki, hogy honnét tudja kilőni a rakétákat a feketékre, a végén egy jó kis csavarral, de nem akarom lelőni a poént. Közben pedig rengeteg filozofálgatás van, tipikus orosz könyv. :)

2013. júl. 3. 13:59
 2/2 Martina11 ***** válasza:
A második nem kapcsolódik az elsőhöz,ezért én inkább kihagyom és a harmadikkal folytatom.De a játék is jó.(Metro last light)
2013. aug. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!