Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan készül a cseresznyebor?

Ubi56 kérdése:

Hogyan készül a cseresznyebor?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 18:27
 1/1 Phoney ***** válasza:
A cseresznye levét kipréselik, majd megerjesztik, lefejtik, palackozzák. A mustot cukrozni is szabad (bár nem feltétlenül érdemes), a gyümölcsborban Magyarországon csak 50% gyümölcstartalom kötelező (ami az EU-ban még szigorúnak számít...).
2013. júl. 2. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!