Mikor fogják bevezetni hogy alkoholos italokat csakis trafikokban lehessen kapni?
Nem értem miért a dohányzókra fújjol mindenki... Ok, száll a füstje, mások beszívják... De engem pl jobban zavar egy részegen szédelgő alkoholista, aki mindenkibe beleköt, és bűzlik az alkoholtól, mint egy dohányos aki szembe jön velem cigivel a kezében...
Miért nem vezetik be, hogy ha csak trafikban lehet kapni cigit, akkor legyen már egy alkohol trafik is!
Ha valamelyik haver szemet vet a piacra.
(Azért azt megnézném amikor az egyik alkesz belekapaszkodik a dohányos polcba.)
Tudom, hogy az átlag magyar még csak nem is hallott ilyenről, de létezik egy olyan dolog ezen a világon, a nagyon furcsa emberek körében, hogy italkultúra. Ez azt jelenti, hogy mértékkel iszunk, viszont minőségi italokat. Én pl nem sajnálok kiadni 10-15 ezret egy üveg abszintra, ha az igazi és minőségi.
Ezzel ellentétben elképzelek egy ilyen trafikot... tele kannás borral, olcsó sörrel, meg kommersz töményekkel. A hideg futkos a hátamon.
Másik dolog: mocsmák. Azokkal mi lenne? Megveszed a trafikban a felest, és átülsz vele a kocsmába?
Más részt: ki gondolja, hogy kevesebb alkoholista lesz, ha trafikok lesznek? Azok megveszik mindenhol. Ha trafikokat vezetnek be, akkor majd nem a teszkóban veszik meg a koccintóst, hanem a trafikban.
én egyik trafikos történetet sem értem. Akinek kell, úgyis megveszi. Ezzel csak a kisboltok, kiskocsmák forgalmát nyomják vissza, de elég rendesen, szerencsétlennek benne van egy élete munkája, és ilyen miatt mennek csődbe egymás után.
Akinek kell a cigi, tök mindegy, hogy a SPARba, a benzinkúton vagy a nemzeti mittudoménmilyen trafikban veszi meg. A koccintós ugyan ez. És még azt se lehet mondani, hogy esetleg messzebb kell menni, lusta, és inkább nem gyújt rá. Én egy 7000fős városban élek, van vagy 7-8 ilyen dohánytrafik...
Ezzel megint csak azt érik el, hogy a kisember csődbemegy, a "haver" meg megtömheti a zsebét.
Mondjuk az ilyen embert sem értem, mint te, kedves kérdező. Miért fáj neked, hogy megveheti a koccintós a spárba, nem csak az egy utcával arrébb lévő trafikban? Ugyan úgy az utcán fog dülöngélni, ha eddig is azt tette. Viszont a kocsmárosok, kisboltosok lehúzhatják a rolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!