Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ezt meg lehet szüntetni valahogy?

Ezt meg lehet szüntetni valahogy?

Figyelt kérdés
Igazából mióta iszom azóta van ez a jelenség, eléggé zavaró de eddig nem foglalkoztam vele. Szóval bármilyen töményt ha iszok (felest) kb 3at tudok meginni, utánna ha iszom hányingerem lesz tőle. Keverve viszont meg tudok inni fél liternél is többet.Van erre valami módszer, hogy ne legyen hányingerem ha keverés nélkül iszom a töményet húzóra?
2013. jún. 23. 17:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz ez az egyetemistás kifogás. Én is szoktam néha piálni, nem azért mondom, és egyetemista is voltam(mondjuk ott én is többet piáltam, de a szobatársam pl NAPONTA itta le magát, utána hajnali 4 kor behugyozott a szobába meg ilyenek, érdekes volt... ez aztán az egyetemi élet :), de ez rossz felfogás szerintem. Azért iszik az ember hogy jól érezze magát, nem azért mert egyetemista, úgy írjátok mintha krvára kötelező lenne egyetemen a piálás. És ezt az állapotot nem muszáj töménnyel elérni, lehet sörrel/borral/likőrökkel. Vagy szimplán drogok nélkül megpróbálhatod jól érezni magad.

2 kérdésre kellene válaszolnod magadnak: Miért akarsz te töményet inni, és hogy miért nem akarod bekeverni.

Az utóbbira általában az a válasz hogy sajnál az ember 400 forintit üdítőre, na itt már nagy gondok vannak. Hogyha nincs pénzed kajára sem lehet nem kellene piára költened, ha pedig van, akkor nem az a 400 forint fog földhöz vágni.

Keverd be, akkor is ha a haverjaid azt mondják p*nci vagy. Több okból is érdemes, amellett hogy nem lesz hányingered pl:

- nem marja végig a nyelőcsöved a tömény alkohol

- kevésbé leszel dehidratált a piálás után

Esetleg azt is megpróbálhatod hogy valami márkásabb töményet veszel, egy lány whiskey, vagy pl egy russian stantard vodka kisebb eséllyel hoz hányingert az emberre mint a tescos/zwack féle undormányok.

2013. jún. 24. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!