Ezt meg lehet szüntetni valahogy?
Nagyon rossz ez az egyetemistás kifogás. Én is szoktam néha piálni, nem azért mondom, és egyetemista is voltam(mondjuk ott én is többet piáltam, de a szobatársam pl NAPONTA itta le magát, utána hajnali 4 kor behugyozott a szobába meg ilyenek, érdekes volt... ez aztán az egyetemi élet :), de ez rossz felfogás szerintem. Azért iszik az ember hogy jól érezze magát, nem azért mert egyetemista, úgy írjátok mintha krvára kötelező lenne egyetemen a piálás. És ezt az állapotot nem muszáj töménnyel elérni, lehet sörrel/borral/likőrökkel. Vagy szimplán drogok nélkül megpróbálhatod jól érezni magad.
2 kérdésre kellene válaszolnod magadnak: Miért akarsz te töményet inni, és hogy miért nem akarod bekeverni.
Az utóbbira általában az a válasz hogy sajnál az ember 400 forintit üdítőre, na itt már nagy gondok vannak. Hogyha nincs pénzed kajára sem lehet nem kellene piára költened, ha pedig van, akkor nem az a 400 forint fog földhöz vágni.
Keverd be, akkor is ha a haverjaid azt mondják p*nci vagy. Több okból is érdemes, amellett hogy nem lesz hányingered pl:
- nem marja végig a nyelőcsöved a tömény alkohol
- kevésbé leszel dehidratált a piálás után
Esetleg azt is megpróbálhatod hogy valami márkásabb töményet veszel, egy lány whiskey, vagy pl egy russian stantard vodka kisebb eséllyel hoz hányingert az emberre mint a tescos/zwack féle undormányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!