Ezt meg lehet szüntetni valahogy?
Kedves Kérdező!
Bocsáss meg :-( nagyon nagy gondjaid vannak :-(
A gyomrod okosabb lenne, mint Te magad?
(fogd be az orrod, aztán sutty le a fél liter tömény!aztán ez mire jó???) bocsánat :-(
HÁnyingert szeretnél megszüntetni.
Hát ne igyál oszt nem lesz hányinger. (lehet hülyézni)
Olyanok válaszára lettem volna kíváncsi aki nem a gyakorikérdésekre jár szórakozni hanem a haverjaival/fesztiválokra/házibulikba/inni/etc
Első volt eddig a leghasznosabb, gyakorlok igen, legalábbis próbálkozom. Viszont elég zavaró tud ez lenni egyetemi bulik előtt/közbe, és ne mondja nekem itt senki hogy túlélte az egyetemet ivás nélkül.
Lehet, hogy az adott típusú tömény váltja ki ezt a hatást. Talán más töménnyel nem lenne így.
Amúgy igyál így:
1. Nem szagolsz bele
2. Semmi levegőt nem veszel közben, ne legyen levegő és ital egyszerre a torkodban
3. Eleinte igyál rögtön utána valamit, sokat, szénsavmenteset, pl. narancslevet. Aztán csak egy kortyot igyál utána, aztán már semmit.
4. rögtön utána, miután megittad, kezdj el nyelni nyálat.
Nekem így sikerült, viszont vigyázz, mert később előfordulhat, hogy rosszul méred fel, mennyit ittál.
5/8-ra reagálva!
én ugyan nem voltam egyetemista, de a gyermekem igen.
sajnos a középsulis utolsó, és az 5 év egyetem ivászatai meghagyták a nyomaikat rajta!!!!!
Mondja meg már valaki nekem, hogy
-miért sikk szarrá inni magát egy egyetemistának?
-miért jó elbaxni az időt bulikkal, aztán meg jön a vizsgaidőszak, aztán kávé-kávéval,-.......
-aztán meg jön a "csak görbüljön" (kérdem én! hogy tud tervező asztal elé állni teljes felelősséggel egy mérnök, komoly számitásokat végezni egy fizikus, felelős kisérletet végezni emberrel kapcsolatos dolgokban egy biológus, hogy mer beteg elé állni egy orvos....... egy éppen csak huuuu de jó, hogy átcsusztam! megvan a diplomám!!!! jellemü ember???)
-aztán meg ...... diploma védés.
-diploma osztás (hurrá megvan!!!)
-aztán meg jönnek a gondok: az elhelyezkedés.
MONDJA MÁR MEG NEKEM VALAKI, HOGY MIÉRT CIKI AZ, HA EGY EGYETEMISTA NEM ISSZA IDŐNKÉNT HÓÓT RÉSZEGRE MAGÁT???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!