piros, zöld, fekete. ebben a sorrendben erősödik, azaz nő az alkoholtartalma. nekem a zöld jön be a legjobban.
2009. okt. 12. 21:57
2/11 anonim válasza:
zöld , piros , fekete , én eddig csak zöldet ittam de azt is cukorral égetve vagy red bullal keverve úgyhogy nem igazán tudok válaszolni arra hogy melyik a legfinomabb, de magába szerintem egyik se :D
2009. okt. 12. 21:59
3/11 anonim válasza:
Én mindegyiket ittam már, de manapság már csak a feketét, ugyanis ahova járok, ott csak fekete van. Mindegyik ugyanolyan finom :D És persze ütős :P
2009. okt. 12. 22:03
4/11 anonim válasza:
Én eddig a zöldet kóstoltam, abból a rekordom két és fél volt :F.Egytől semmi(" nem olyan vészes ez, ahogy mondtátok"..kettőtől semmi(gondoltam én)..ezután már a harmadiknak csak a felét tudtam meginni..ekkor rájöttem, hogy pisilni kell, és kiderült, hogy nem tudok fölállni, szóval egy darabig csak röhögtem magamon, aztán valahogy sikerült :D régi szép idők :):)
2009. okt. 12. 22:08
5/11 anonim válasza:
utolsó,ez jó:D:D
én is csak a zöldet kóstoltam eddig, cukorral égetve, de nekem nem volt olyan hú de nagy szám,mint ahogy hallottam:S
de egyre én is azt mondtam, hogy á ez semmi:D viszont én nem ittam többet lévén, hogy annyira nem jött be:)
2009. okt. 12. 22:15
6/11 anonim válasza:
Az alap zöld színű. Nálunk még piros és fekete van, külföldön kapni még kéket is. Nekem az eddig kóstoltak közül a Pere Kermann's Absinthe ízlett a legjobban, zöld, 60% kellemes ízű.
2009. okt. 13. 06:15
7/11 anonim válasza:
Én eddig csak feketét ittam, kólával keverve..ütősss.. főleg egy kis mézes málnával, aztán k.o. lesz az ember lánya:D
2009. okt. 13. 09:08
8/11 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a sorrend az a zöld, piros és fekete.
mindegyiket kóstoltam már, de nekem a fekete jött be a legjobban mert olyan mintha egy negrot szopogatnék utána :D
a harmadik kis feles után már könnyezni szokott a szemem xD
2009. okt. 22. 12:51
9/11 anonim válasza:
Itt sokan tévednek!
Van Átlátszó(kb.70%),Sárga(40 %),Zöld(de abból is van 70% és 80%),Piros(80%),Kék(80%),Fekete(80%),és még nagyon sok féle van,amit még nem is ismerünk és nem is fogtok.
2010. febr. 4. 13:11
10/11 Phoney válasza:
Annyira, hogy még te is tévedsz:D:D A szín egyáltalán nem jelent semmitse, illetve persze 1-1 márkán belül van "jelentésük".
A legfinomabb a magyar kereskedelemben az "Absente" (kapható: Cora, Auchan) ez nem igazi abszint, de nyugodj meg, több köze van hozzá, mint a többi 10 ezer Ft alattinak).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!