Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy alkoholos italból el...

Egy alkoholos italból el lehet úgy távolítani az alkoholt hogy az ital íze ne változzon?

Figyelt kérdés
Akarok majd inni Szent hubertuszt (16 fiú) mert az hallotam hogy jó az íze (édeskés hasonlit a köptetöhöz de nem vagyok egy nagy alkoholista (konkrétan nem is itam még úgy igazán) és egyböl egy 40% körülivel kezdeni az nem lenne túl jó de az íz az akkor is nagyon érdekel ezért a kérdés...

2013. jún. 21. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 01:22

Nagyon tévedsz. A "gyógynövények és miegyebek" érése nem ad hozzá semmi alkoholt. Nincs bennük cukor, eleve hülyeség. A hubi úgy készül, hogy fogják a tisztaszeszt, felhígítják vízzel 40% körülire, aztán beleáztatják a növényeket, majd leszűrik, cukrozzák. A hubertuszhoz hasonló alsó kategóriás olcsó, gagyi italoknál még aromákat is raknak bele.

Kérdező: ne félj az alkoholtól ennyitől nem lesz bajod, ha csak megkóstolod. De én a helyedben nem hubit innék. A hubi egy ócska gagyi valami. A középkategória a jagermeister-nél kezdődik.

2013. jún. 21. 16:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Elixis üditő :D

Full jager íze van :).

2013. jún. 21. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Esetleg megkóstolhatod, az unicumot. Bár az már keserű köptetőnek írnám le. Viszont nekem az jobban ízlett, mint a jager.
2013. jún. 21. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:

ma 19:11

Kóstoltad már? Van egy rakat a sarki közértben, de soha nem mertem pénzt kidobni rá, hátha szar. Mennyibe kerül? Lehet, holnap reggel veszek, ha jéger ízű :D

2013. jún. 21. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:

23:11

Persze kóstoltam :D Am nem pont jager íze van hanem van egy ilyen kis kólás beütése.

2013. jún. 22. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
De érződik benne a jager íz :).
2013. jún. 22. 07:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan: ha a hubertus ízére vagy kíváncsi, hubertust igyál, ne valamit, ami olyan, mint az, és ne is kezelt hubertust. Igyál néhány kis kortyot, megtudod, milyen az íze. Felespoharat félig töltesz, ihatsz 3-at, 4-et semmi bajod nem lesz.
2013. jún. 22. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ma vettem olyan elixist. Tényleg nagyon jó, de engem inkább a svédkeserűre és egy kis rágógumira emlékeztet :D
2013. jún. 23. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!