Egy alkoholos italból el lehet úgy távolítani az alkoholt hogy az ital íze ne változzon?
ma 01:22
Nagyon tévedsz. A "gyógynövények és miegyebek" érése nem ad hozzá semmi alkoholt. Nincs bennük cukor, eleve hülyeség. A hubi úgy készül, hogy fogják a tisztaszeszt, felhígítják vízzel 40% körülire, aztán beleáztatják a növényeket, majd leszűrik, cukrozzák. A hubertuszhoz hasonló alsó kategóriás olcsó, gagyi italoknál még aromákat is raknak bele.
Kérdező: ne félj az alkoholtól ennyitől nem lesz bajod, ha csak megkóstolod. De én a helyedben nem hubit innék. A hubi egy ócska gagyi valami. A középkategória a jagermeister-nél kezdődik.
Elixis üditő :D
Full jager íze van :).
ma 19:11
Kóstoltad már? Van egy rakat a sarki közértben, de soha nem mertem pénzt kidobni rá, hátha szar. Mennyibe kerül? Lehet, holnap reggel veszek, ha jéger ízű :D
23:11
Persze kóstoltam :D Am nem pont jager íze van hanem van egy ilyen kis kólás beütése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!