Milyen ital (ok) tól, milyen mennyiségben volt a legdurvább emlékezetkiesésed?
17 évesen szerelmi bánattól fűtötten ittam meg minden előzetes képzés (értsd:sose ittam előtte) 12 tequila felest, másfél liter bort és egy korsó sört. Utolsó emlék az, hogy igyekszem kijutni a kocsmából, a következő pedig, hogy már nem Budapeten vagyok, minusz 25 fok van, nincs kabátom és egy templom falának támaszkodom.
Utólag megtudtam, 40 km-t tettem meg (de hogy mivel?), a kabátomról azota se tudok semmit :( Azóta sose ittam annyit, hogy emlékezetkiesést okozott volna.
Tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy nagy piás, ha évi egyszer kerülök spicces állapotba, akkor már sokat mondtam.
Na...
Haverom szállodájában tartottunk egyszer céges bulit. Volt nekik valami saját "koktéljuk". Ugye két köszöntő pálinka után azért már kevésbé gyanakvó az ember, ha olyan nevű lőrékkel kínálják, hogy Maláj Sikoly. Mindmáig nem tudom mi volt abban a cuccban (Sherry meg Hubertus ami tuti), de ízre olyan női piának tűnt, hát lenyakaltam belőle kapásból vagy 2 decit.
Aztán képszakadás.
Az estéről annyi rémlik, hogy volt valami a kerti tóban a műanyag kacsával. Hogy mi, azt már nem tudom.
De a következő nagyjából tiszta emlékem, hogy reggel nyolckor egy szál vizes (hál istennek nem hugyos) alsógatyában fekszem az egyik szállodai szobában, és a következő jó egy órát a fürdőszoba padlóján ücsörögve töltöm, és olyan 5 perces intervallumonként hányok egy kis epét.
Amit az estéről azóta megtudtam:
-puszta kézzel szétvertem egy műanyag kukát
-megmarkoltam egy kolleginám mellét
-kb egy órára megmagyarázhatatlanul eltűntem
-kirohantam az utcára és az út közepére rókáztam
-és hogy mindezek ellenére nem én voltam a legrészegebb
Azóta se fogyasztottam egy feles Jagernél több alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!