Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen ital (ok) tól, milyen...

Milyen ital (ok) tól, milyen mennyiségben volt a legdurvább emlékezetkiesésed?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
sör(3lityó) vadász(3feles), bor(egy üveg), abszint(1deci) ezek után semmi nem maradt meg pedig elmondások alapján bejáártuk a várost több kocsmába voltunk, buszoztunk de semmi nincs meg
2013. jún. 19. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megittam fél üveg egri bikavért, s minden szép és jó volt, pont egy enyhe alkoholos befolyásoltság.

Majd megkínáltak valami olcsó lőrével... Egyetlen valamirevaló kortyot ittam és szinte azonnal képszakadás (az még rémlik, hogy a wc felé támolygok), a következő cca. 7 órára nem emlékszem, később megtudtam, hogy a wc-n kívül töltött időben szolidan aludtam. A wc azért tudott volna mesélni...

Azóta még inkább kerülöm a kifejezetten rossz minőségű italt, igazából az volt az egyetlen találkozásom vele, meg amikor lenyomtam egy 2,5 decis üveg olcsó bolti pálinkafélét egy hosszú és kegyetlen fogfájásra (de azzal nem volt gond, csak szerettem volna eszméletlen lenni :( ).

2013. jún. 19. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolában barátom szalagavatója bankettje előtt beültünk alapozni. Cherry-t itattak velem, mondván, hogy az jó csajszis, de a többiek is sokat ittak.

Utána állítólag a suliban a banketten rágyújtottunk a tanárok előtt, meg jártam a fiú vécében is. Nekem ezek totál kiesnek.

2013. jún. 19. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Negyven éve, nagy szerelmi bánatom egybeesett egy haver születésnapi bulijával. Amikor annak vége lett, alaposan beszedelőzködve volt bátorságom egy éjjel-nappaliból elllopni egy üveg Scots-ot, amit aztán otthon még a magamévá tettem. Másnap otthon ébredtem ugyan, de a ruhám megmagyarázhatatlan módon mind egy szálig eltűnt, ráadásul a szomszédasszony azt terjesztette rólam, hogy éjnek évadján tök meztelenül be akartam mászni az ablakán. Még ilyet...
2013. jún. 19. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer be akartunk rúgni 10-en, vettünk 6 db fél literes 40%-os, olcsó (1 kalinka a többi olcsóbb) vodkát.

2-en ittunk meg belőle 5-öt, a többiek együtt 1-et.

Egy parkolóban ordibáltunk, randalíroztunk egy plázában, utána pedig földön feküdtünk és hánytunk. Az első hányásig emlékszem, utána csak emlékképek.

2013. jún. 22. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
5-6 sör, 2 feles (?) azt hiszem. Akkor voltam először részeg. De nem volt olyan nagy emlékezetkiesés, csak kis darabkák estek ki.
2013. jún. 23. 00:09
 17/18 anonim válasza:
100%
Egy csajos házibuliban mindent. Egy két dologra még emlékszem de utánna semmi. Csak amit meséltek. Reggel egy kempingszéken ébredtem teljesen bepisilve. De nem csak én voltam ennyire kiütve, az egyik b.nőm be is csinált :D. Azóta csak mértékkel.
2013. szept. 29. 15:59
 18/18 anonim válasza:
100%
Kis üveg Royal vodka egy liter Sprite-al kísérve, két nagy fröccs. Taccs.
2013. dec. 17. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!