Mondanátok olyan ételeket, amik lassítják, visszaszorítják az alkohol hatását?
Figyelt kérdés
Most hétvégén megyek házibuliba, és nem sokat, de szeretnék inni, de úgy hogy végig teljesen magamnál leszek. Tudtok ilyen kajákat?2013. jún. 11. 13:46
1/8 anonim válasza:
A nem sok ital nem okoz illuminált állapotot, max. felszabadultabb leszel, de ehetsz közben pogácsát.
2/8 A kérdező kommentje:
1-2 pohár bor, meg 2-3 feles? annyi már okoz?
2013. jún. 11. 14:12
3/8 anonim válasza:
Ne keverd a piát.
Kaja alatt a pörköltet érted? Amúgy meg asszem a sós cuccok mármint csipsz.
4/8 A kérdező kommentje:
nem keverem
kaja alatt bármit értek
2013. jún. 11. 15:18
5/8 anonim válasza:
1. vok, hát attól függ, hogy mennyi időt hagysz egymás között, mennyire vagy érzékeny az alkoholra stb.
6/8 anonim válasza:
Én egyszer bekajáltam buli előtt töltött kápiból, jó sok kenyérrel + tejföllel. A vége teljes ko lett, nem hánytam, de rendesen kiütöttem magam, pedig nem ittam több alkoholt mint szoktam.
A legjobban akkor jársz ha iszol közben vizet is, a következő feles előtt megvárod az előző hatását. Rágcsálni való sem árthat, ropi - pogácsa - zsíros kenyér lila hagymával.
7/8 anonim válasza:
Én kitapasztaltam,hogy utána,ha kefírt,joghurtot eszem,tejet iszom,azok elég jó hatásúak.
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok,szóval annyira,ha tudom berúgással fog járni az estém én ezekből aznap előre bevásárolok.Mert ráadásul fájna a gyomrom is alkoholizálás után,de a kefír és joghurt ezt a problémát teljesen kiküszöböli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!