Lehetséges, hogy amióta nem cigizek azóta jobban berúgok?
Nem viccelek, kajak így van, amikor dohányoztam ugyanannyit ittam 1-1 bulin mint most, de mindig tudtam az eszemet, úgyértem ok, lerészegedtem, de másnap többnyire emlékeztem mindenre.....és mióta leszoktam elmegyek berúgni, és full nem emlékszem másnap semmire!!!! Ugyanannyit iszok mint előtte, de van úgy, hogy sokkal kevesebb piától is jobban fejre állok!
Ennek van valami tudományos magyarázata? Az agyam összefüggésben áll a tüdőmmel? Vagy amikor részeg vagy, akkor a cigivel kifújod az alkoholt? És most meg azért nem emlékszem az előző napra mert nem fújom ki a szeszt?
Offolást ne írjatok, nem azért tettem fel a kérdést, én komolyan kérdezem mert már nagyon zavar h szó szerint megőrülök részegen, mióta nem cigizek, előtte pedig nem így volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!