Mitől van ez a dolog ha berúgok?
Mostanába ha berúgok akkor 90% elkezdek a lakásba/házba a szobába könnyiteni a hólyagomon...:DRégen ez nem volt csak 1 nyári házibulinál kezdődőtt azthittem csak meghülyültem a rövidtől de aztán ujra és ujra előfordult...:DNEM FAKE
17/f
Nem behugyozok hanem mintha rendesen hugyoznák csak a szobába...
Igen énis gondolkoztam azon hogy nem kéne sokat inni csak az a baj nem érzem az alkohol hatását és csak iszok és rá 10-15percel üt meg...
Szal magyarul rád jön a szükség, és könnyítesz magadon ahol éppen vagy?? Azt hiszem akármennyit is iszol, nem lehet annyira elveszteni az emberi képességeidet, hogy visszatartsd és kimenj oda ahol el tudod végezni a dolgod..
Nem mellesleg, ha az én házibulimon a szobában pisilnél egyet, minimum a kezed eltörném, és örök emlék maradna amit utána kapnál.
Ember vagy-uralkodj magadon!
Szerintem rohadt nagy gáz, és MINDENKI csak 5-10 perc után érzi a hatást, mégsem b-szik be mindig mindenki.
Szóval igyál nyugodtan, csak ne annyit, hogy beégesd magad mások előtt a szőnyegre hugyozással. De nagy az isten állatkertje!!
Talán kicsit vissza kellene venni. Mindenki csak 10 perc után érzi a hatását, mégse hugyozik oda, ahol éppen van. Ez nagyon gáz. Undorító. Vedd már észre magad.
Am mi is szoktunk elég vad házibulikat tartani és általában sok a részeg, de még soha senki nem hugyozott a szobába. Ilyet még nem hallottam.
Nekem a nagybátyám volt ilyen undorító. Berúgott, nem tudott bemenni a lakásába, a kulccsal órákig vacakolt, közben meg vagy a nadrágjába, vagy az ajtó mellé végezte a dolgát. Ha sokáig nem jutott be, lefeküdt és maga alá...
Csak egy kérdésem van: a haverjaid ezek után hogy néznek rád?
Nem hinném, hogy jó szemmel. Lehet, hogy szemtől-szemben nem mondják meg, de a hátad mögött tuti kiröhögnek. Jah, hogy meghívnak még pár buliba? Gondold végig józanul, miért is. Mert jó látványosság, nevetség tárgya vagy. Szórakoztató egy ideig, aztán majd megunnak.
És a lányok hogy viszonyulnak hozzád? Elárulom neked, visszataszítónak tartják. Szerintem legalábbis az.
Lehet, hogy később "megjavulsz", de talán jobb lenne, ha egy ideig visszafognád magad piálás terén. Nem az a lényeg, hogy 15 perc után érzed az alkohol hatását, hanem hogy önkontrollt fejlessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!