Mitől van ez a dolog ha berúgok?
Mostanába ha berúgok akkor 90% elkezdek a lakásba/házba a szobába könnyiteni a hólyagomon...:DRégen ez nem volt csak 1 nyári házibulinál kezdődőtt azthittem csak meghülyültem a rövidtől de aztán ujra és ujra előfordult...:DNEM FAKE
17/f
17.00
Mennyi mindent tudsz te miközben nem ismersz:D
A lottó számokat véletlen nem tudod elmondani?:D
Honnan tudod hogy viszonyulnak hozzám? Amúgy meg ennyi erővel az ok hogyha valaki behányik stb?Nem hinném...
Amúgy meg lehet csak itt teszed az álszentet közben meg te művelsz dolgokat legyen az bármi ami számomra lenne undoritó eltaszitó...
Szóval inkább nézz magadba és utána írj;)
Hát párszor berúgtam már, de még soha nem tettem ilyet. Soha nem vesztettem el ennyire az eszem. Lehet, hogy a tudatalattid teszi ezt veled: azt hiszed, hogy ez menő, és a tudatalattid már hopp elő is vette... ;)
Amúgy ez tényleg eléggé gáz...
Dehogynem ismerünk, részegen előveszed és megszenteled a szobát, nekünk ez elég.
Én elhiszem, hogy szeretnek a haverjaid, lehet hogy ők is ezt csinálják. (De jó ha tudnd, rajtatok kívül ennél majdnem mindenkinek több önkontrollja van.)
Ha jól adod elő, divatot is teremthetsz. Laza lenne, nem?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!