Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Baj ha 15 évesen néha megiszok...

Baj ha 15 évesen néha megiszok 1-2 sört?

Figyelt kérdés
sportolok vízilabdázom.. néha (havonta 1x max 2x) szoktam inni a haverokkal egy kis sört. de nem szoktam berugni mint általában a mai fiatalok tényleg csak max 2 doboz sört legurítok... nagyon káros?
2013. jún. 8. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem 18-20 éves korig nem tudja a szervezet olyan jól feldolgozni az alkoholt, mint egy felnőtt szervezete. Ezért károsíthatja a májadat. Havonta max. 1-2 sör viszont elhanyagolható, emiatt nem kell aggódni.
2013. jún. 8. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
Egyáltalán minek inni 15 évesen?Én és a haverjaim akkor ittunk először amikor egyikünk 18 lett a többiek meg 17 évesek voltak!Miért olyan vagány dolog az ivás?
2013. jún. 8. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem annyira.
2013. jún. 8. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, 2 sörbe senki sem hal bele.
2013. jún. 8. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs vele, ha tényleg ennyit iszol, akkor becsületedre válljék. Aki ennyi idősen heti szinten leissza magát annak sincs maradandó károsodása(extrém esetben talán).

Aki pedig riogat, hogy megöli a májadat, az buta. A sör sok folyadékot is tartalmaz, segít a veséknek, 2 sör pedig semmi, főleg nem gyakran. Semmi bajod nem lesz, még ha havi 1x berúgsz, akkor sem.

2013. jún. 9. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől nem lesz bajod. Még talán kicsit jót is tesz. Meg ha társaságban vagy, a beszélgetések mellé jó kísérő. A mindennap le ivós dologra pedig: Most még nem érzik, majd pár év múlva...
2013. jún. 9. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
nem minden nap, csak heti 1x. De később sem lesz bajuk. Persze nem egészséges, és minimális esély van májkárosodásra, de az nem mérvadó. :)
2013. jún. 9. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!