Az gond ha 14 évesen megiszok minden reggel egy fél doboz Red Bull-t?
vagy egy kis Monster t...ami akad épp...
de nem birok nélküle felkelni....mert ha nem iszok akkor álmos vagyok a suliban.,....
kb. 4 hete csinálom...
Igen, gond. Próbálj időben lefeküdni, vagy reggel hideg vízzel költsd magad, vagy egy kicsi kávé is jobb, mint ezek a cukrozott, mesterséges anyagokat tartalmazó koffeinbombák. A kávét sem töményen gondoltam persze.
Nagyon sokat árt, iszonyú egészségtelen, ráadásul függőséget is okozhat.
Én egy hónapig csináltam ezt a kúrát, még le nem mérték a megivás előtti, és utáni vérnyomásom.
-megivás előtt még teljesen normális 123/72-es értéken volt.
-megivás után pedig a 139/100-as értéket ütögette a vérnyomásom, ezért orvosi tanácsra leszoktam róla.
15/F
"Az gond ha...?"
"de nem birok nélküle felkelni..."
Nah, akkor gond vagy nem?
Máris függő lettél, nem tudsz felkelni nélküle és ez már életed végéig így lesz...
Gratulálok! Szokj rá gyorsan az altatóra, hátha anélkül aludni nem tudsz majd!
köszönöm a válaszokat...
sajnos igazad van kedves utolsó
Nekem nem gond.
Neked az lesz egyszer, csak akkor már késő lesz meggondolni.
Az energiaitalok nem valók emberi fogyasztásra, főleg nem rendszeres fogyasztásra. Még felnőtt emberekre is károsak.
"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:53" Akkor nem sokáig fogod élvezni az életet. Nem tudom sok ember miért öli magát szándékosan. A Magyar a legfőbb méreg fogyasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!