2 Nap mulva osztálykirádnulás lesz mármegvan az alkohol de nem tudom hogy vigyem el?
Kicsi vagy még. Minek iszol? Ezzel menőzől?
Viccet félretéve: Gondolom nem véletlen nem vihettek alkoholt. Ha jól sejtem még nem töltöttétek be a 18-at. Osztálykiránduláson a tanár felelősséget vállal értetek. Igaza is van h nem hagy titeket piálni. Nektek miért jó az h elmentek és isztok? Máshogy nem tudjátok jól érezni magatok??
Álszenteskedés lenne tőlem ha azt mondanám akkor ne vidd a piát, de ez az ésszerűbb. Na tippek hogy vidd:
Berakod a gatyák közé esetleg tusfürdős flakonba rakod úgy, hogy egy zacskóba töltöd és azt bele a tusfürdős flakonba, vagy berakod ha mondjuk 2 decis ital(royal vodka esetleg) a nemiszervedhez:D Kicsit trógerül hangzik de mi régen minden fontosat ott tartottunk ott biztos nem nézik ( ne a gatyába hanem a gatya és farmer közé és termédzetesen ezt is egy zacskóba rejtsd) Ajánlatos megbújtatni feltűnő helyen egy radlert vagy citromos sört mert nincs az a tanár aki arra nemet mond és miután megtalálta nem fog tovább kutakodni h jaj most ő az ász, mert lebuktatta a kis csínytalan nebulót az ő eszén senki nem jár túl :D Ha a táskád legmélyére jól belecsavarva mondjuk a törölközőbe rakod az is jó hely, régen mi hangfalat is vuttünk és a cigit a hangfalba raktuk ott se nézi senki. Ha visztek hűtőtáskát annak az aljára is lehet rakni, rá a jégakku rá jó vastagon a szenyák üditők nem fogja kipakolni.
Ha megérkeztetek a szállásra akkor meg jól szlt kell nézni mit hova dugjatok, ha van a közelbe susnyás(bokor :D) akkor oda bedobod ha nincs akkor ágy alá párna alá, emeletes ágyra ágy mellé szekrény mögé stb stb alkalmazkodni tudni kell a körülményekhez. Szerintem ha nem akartok lebukni 1-2 sörnél ne igyatok többet és ne keverjétek a piát csak egyfajtát igyatok, hidd el a tanér meg fogja látni ha részeg vagy és abból lehet balhé rendesen!
Elnézést a sokszor helytelen írásért vagy zagyvaságért, siettem telefonról vagyok és késő is van nincs kedvem étnézni, jó szórakozást és mértéjkel!
Utolsó, azért olvasni nem ártana és azt értelmezni is
" 2 Nap mulva
osztálykirádnulás lesz
mármegvan az alkohol"
Gondolom diákként nincs annyi pénzük, hogy csak úgy vegyenek még egyszer.
az sem mindegy hányadikasok vagytok, meg hány évesek.
mi általánosban csak 1 naposokra mentünk, kilencedikben nem mentünk, mert olyan jók voltunk, tizedikben egynapos, de már ott is ittunk, 11.ben 3 napos, oda még vittük a bort rendesen, elvett kb. 20 liter bort, de annyi maradt még, hogy két napon keresztül jól volt tőle az egész osztály.
12.ben, 4 napos, már azt mondta vihetünk, csak rövidet ne nagyon, mivel már sokan elmúltunk 18 évesek, nem volt gond, boltba elmentünk, mindig volt 1-2 ember aki nem tudta a határokat, azokat betettük a zuhany alá, aztán el volt intézve, meg itt már a kísérőtanár is velünk sörözött, ő is jött velünk boltba, de 18-19 éves emberekhez már nem azok a szabályok vonatkoznak, mint egy 16 évesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!