Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem felháboritó, hogy még...

Nem felháboritó, hogy még este sem mersz inni pár pohárral, mert reggel 7-kor indulni kell kocsival dolgozni? Mit szólsz a zéró toleranciához? Pont a Bajor mondja a reklámban.

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

miért nem lehet meginni pár sört, ha reggel mész?

este 9-10-ig becsapsz két sört, reggel 6-kor nem lehet autóba ülni?? na ne vicceljünk! lazán kimegy belőled addig, és a szonda se mutatja ki.

Amúgy ilyen buszos-kamionos mondás, inkább kamionos a 45-ös pihenőre. A jó sofőr vagy vezet vagy részeg.

2013. jún. 3. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Én nem értettem félre a kérdésed, csak elmondtam a témával kapcsolatban a véleményem. Meg azt is hozzátettem, ha este megiszol egy két sört pl., akkor az reggelre kimegy. Nem kell töményezni hajnalig és nem lesz probléma. :D
2013. jún. 3. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Es ezert jarok busszal! Meg akar reszegen is tudok buszozni. :) aztan ha nyerek a lotton veszek egy sofort.
2014. márc. 30. 16:32
 14/14 anonim válasza:

Egy átlagos férfi ~90 kg 1óra alatt ~9 gramm alkoholt bont le.

1 üveg sörben 20 gramm alkohol van.Tehát 2 óra altt lebontja a májad.

Úgy hogy este 1-2 sör simán belefér.

2014. márc. 31. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!