Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek a Jameson...

Mi a véleményetek a Jameson ír whiskey-ről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 11:42
 1/5 Phoney ***** válasza:
66%
Most valszeg sok mindenkinek a lelkébe gázolok, de lényegében csak egy minőségi kocsmawhisky. Jó sokat meg lehet inni belőle undor nélkül, és nincs olyan markáns íze (sem mellékíze), amiért bárki is nagyon utálhatná, de épp ezért elég lapos ízű. Aránylag lágy, de ehhez túl sokat áldoz fel az ízből (legalábbis ha az árát is beszámítjuk harmadik tényezőnek). Gyakran akciós, olyankor megéri, de én annyiért is inkább más whiskyt veszek. Feleekkora sikere sem volna, ha az átlagfogyasztó tudná, hogy ennyi pénzért más is van a világon (és persze nem a Jack Daniel's-re célzok).
2013. jún. 1. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon kedvelem a Tullamore Dew-val együtt. Nem vagyok whiskey szakértő, egyszerűen ízlik.

Phoney, mit tudnál ajánlani helyette ilyen árban? Gondolom olyanokra gondolsz, amit nem kapok meg a tescoban, csak italokra specializálódott boltokban.

2013. jún. 1. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Az árát nem igazán éri meg, tipikusan azért annyi az ára, mert divatmárka, mint a Jack Daniel's, a Johhnie Walker, a Jim Beam, meg a Ballantines.
2013. jún. 1. 17:48
 4/5 anonim válasza:
Nem emlékszem a véleményemre :)
2013. jún. 10. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedvencem.

Egész egyszerűen csak az ír whiskey-ket tartom ihatónak. :) A Bushmills is jó és a Tullamore is. De nekem a Jameson a favorit az enyhe kis vanília aromájával. :) (próbáld ki a 12 éves piros címkéset is ;))

2013. jún. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!