Majd részegen milyen őrültségeket csináljak?
Figyelt kérdés
csakhogy egy kicsit jobb legyen a buli .. :DD
és emlékezzenek rám;)
2013. máj. 28. 19:40
1/9 anonim válasza:
Hányj ki az ablakon, ha panelban laksz, majd másnap menj ablakot és párkányt takarítani a szomszédokhoz.
A mentősök fektessenek be a mentőautóba, és a haverjaid magyarázzanak ki onnan, hogy ne vigyenek be.
Évek múlva is emlékezni fognak rá. Tapasztalat.
2/9 anonim válasza:
Ha nem vagy magadnál, nem te döntöd el hogy mit csinálsz. Elég őrült leszel, hidd el.
3/9 anonim válasza:
Úgysem te fogod ezt eldönteni, hanem a pia, amit megittál.
4/9 anonim válasza:
Kakálj egy neylonzacskóba, és szopogasd. Ez állítólag megtörtént. Elég extrém, nem?
5/9 anonim válasza:
Tuti recept: legyél meztelen + legyen a fejeden valami fura, és/vagy legyél összefestve (ezt a többiek megcsinálják) + csinál bármi undorítót + üvöltsd azt, hogy ENYÉÉÉMAVILÁÁÁÁÁÁG!
6/9 anonim válasza:
Az előre megtervezett poénok erőltetettek, tehát bénák, egyáltalán nem lesznek viccesek. Az igazán jó poénok spontán jönnek.
7/9 anonim válasza:
Hidd el nem fogsz arra gondolni, hogy jaj mit is akartam csinálni.
8/9 anonim válasza:
Nem rég voltam egy buliba, egyik haverom seggrészeg volt, kihányt a harmadikról, és a kádban fetrengett miközben folyt rá a víz, és mint másnap kiderült, semmire nem emlékezett, nem lesz semmi baj, részegen anélkül is csinálsz majd hülyeséget, hogy szeretnéd.
9/9 anonim válasza:
nem kell ehez előre ötlet, jön ott elég, huhú, jobbál jobbak. inkább azt fogod kívánni, hogy ne emlékezzenek rá, vagy legalább te is emlékeznél rá..:DDD
tudod, a legjobb sztorik nem azzal kezdődnek, hogy ittam egy pohár vizet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!