Miért van az, hogy részegen ilyen érzelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Ha valakit kedvelek odamegyek hozzá és elmondom neki mennyire imádom, milyen remek ember és ölelgetem folyton, nagyon imádom őket akkor. Viszont ha valakit ki nem állhatok lehordom mindennek, úgy beszélek vele, mint egy kutyával... Miért van ez, hogy ennyire kijönnek rajtam az érzelmek? Egyébként józanul nem nagyon szoktam kimutatni az érzelmeimet, nem azért mert nem akarom, hanem nem tudom. De részegen maga az érzelgősség vagyok és annyira közel érzem magamhoz a barátaimat...2013. ápr. 7. 15:47
2/2 anonim válasza:
Kasza? Na mindegy. Ez azért van, mert felerősíti az ember érzelmeit, én is még jobban szeretem olyankor akiket amúgy is szeretek, ha meg látok valakit akit nem, akkor meg már mondom magamban, hogy ha most beszól, akkor szétverem a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!