Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Többé az sem érdekel ha ki...

Többé az sem érdekel ha ki vagyok rúgva Eleget ittam és most má' be vagyok rúgva Szoktad ezt énekelni részegen?

Figyelt kérdés

2012. okt. 11. 15:02
 1/5 anonim válasza:
szoktam:D
2012. okt. 11. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem számít már hogy a hajnal hol talál rám, mi lesz velem, azt csak az Isten tudja :D
2012. okt. 11. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem. Biciklizés közben a Blues Companytól az Artista szokott menni a fejemben, ha egyedül vagyok az úton, van, hogy énekelem is (a főúttól elkülönlő bicikliút, meg nagyon részegen nem szoktam biciklizni, 1-2 sörrel csak).

Ha gyalog vagyok, akkor meg a Lordtól az Egyedül járom a várost megy. Igaz is, csak én lakok arra a baráti körből, szóval éjjel mindig egyedül járom a várost... :)

2012. okt. 11. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
nem
2012. nov. 21. 21:37
 5/5 anonim válasza:
Szarcsapda...sem inni nem szoktam, sem ezt a számot énekelni, mert utálom. Persze a régi tcs-nek voltak jó dolgai.
2017. máj. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!