Többé az sem érdekel ha ki vagyok rúgva Eleget ittam és most má' be vagyok rúgva Szoktad ezt énekelni részegen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 15:02
2/5 anonim válasza:
Nem számít már hogy a hajnal hol talál rám, mi lesz velem, azt csak az Isten tudja :D
3/5 anonim válasza:
Nem. Biciklizés közben a Blues Companytól az Artista szokott menni a fejemben, ha egyedül vagyok az úton, van, hogy énekelem is (a főúttól elkülönlő bicikliút, meg nagyon részegen nem szoktam biciklizni, 1-2 sörrel csak).
Ha gyalog vagyok, akkor meg a Lordtól az Egyedül járom a várost megy. Igaz is, csak én lakok arra a baráti körből, szóval éjjel mindig egyedül járom a várost... :)
5/5 anonim válasza:
Szarcsapda...sem inni nem szoktam, sem ezt a számot énekelni, mert utálom. Persze a régi tcs-nek voltak jó dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!