Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért marad ki valakinek egy...

Miért marad ki valakinek egy esemény részegen, van akinek meg nem?

Figyelt kérdés

Amikor vissza meséljük egymásnak a történeteket, hogy miken röhögtünk, sokaknak amire én emlékszem, ők nekik fogalmuk sincs, hogy "tényleg ezt csináltam...?"

Miért van az, hogy én emlékszem, pedig én is iszom velük, de ők meg nem?

2012. márc. 12. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kimaradnak események, sőt, volt már olyan, hogy teljes volt a képszakadás, semmire nem emlékeztem az estéből...persze ekkor nem kis mennyiséget ittam meg. De az ismerőseim közül is van, aki ugyanannyit ivott, mégis emlékezett a dolgokra...Nem tudom, ez mitől függ, de mindenkinél más, az biztos.
2012. márc. 12. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
jobban bírják az alkoholt, mert talán kövérebbek, magasabbak, elve nagyobbak, vagy csak simán jobban bírják
2012. márc. 12. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig emlékszem mindenre, pont múlt hét pénteken mentünk 8-an bulizni, abból 3-an keveset ittak, 4-en sokat kb. ugyanannyit ittak(5 feles+2deci tokaji aszú+1 sör) én még többet ittam 1 sörrel tehát én ittam a legtöbbet, a 4-ből 3-an fetrengtek, tüzet gyújtottak, dobálták a lámpákat, és az utolsó sörüket egymásra locsolták, a 4-dik a buli utolsó 3 órájából semmire nem emlékszik, széthányta magát, aztán belefeküdt. Én aki többet ittam csak szétröhögtem magam rajtuk. Hozzá kell tennem a 4 ember testtömege 56 és 70kg között szóródik, az enyém 90kg. Szóval azt tudom mondani, hogy mínél nehezebb vagy annál jobban bírod, meg attól is függ, hogy mennyire vagy hozzászokva, mert a 4 közül nem az 56kg-os ember hányt mert ő hozzá van szokva, hanem egy olyan aki bár 63Kg, de 1 hónapba legfeljebb 1-szer iszik.
2012. márc. 13. 17:05
 4/5 Phoney ***** válasza:

Azért, mert nem egyformán rúgnak be. Én pl. az a típus vagyok, aki nem jut el a felejtős részegségig, mert hamarabb dőlök ki (vagy rosszabb esetben hányok).

A dolog biológiai magyarázata, hogy egy bizonyos szint fölött képtelen megjegyezni az ember, ami történik vele.

2012. márc. 14. 00:27
 5/5 anonim válasza:
Nekem sokszor van olyan, hogy mások mesélik el, hogy mit csináltam részegen. Legutóbb az út közepén megállítottam egy rendőrautót és felmásztam a motorháztetőre. Erre sem emlékszek egyáltalán, de azóta nem iszok :).
2012. márc. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!