Részegen miért lesz sok ember romboló, és mindent szét zúzni akaró?
Figyelt kérdés
Látok részeg embereket, akik buszmegállót vertek szét, vodkás üveget vágtak hozzá falakhoz, letörték a kis cseresznyefát az utcán.
Miért csinálnak ilyeneket? Most kinek ártott az a fa, vagy megálló?
Miért lesz valaki részegen ilyen, hogy mindenben kárt tegyen?
2013. máj. 20. 09:00
1/4 anonim válasza:
Ezek az emberek józanon is ilyen gondolkodásuak csak akkor sunyítanak.Ha valaki nekedmegy részegen józanon úgyanúgy gondolkodik rólad.Ezért mondják: Borban az igazság!Az ital olyat nem hoz ki egy emberből ami nincs benne!
2/4 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, ezek az emberek alapból agresszívek, csak józanul tudják fékezni magukat, de részegen megnő a bátorságuk, és elszáll az összes önkontrolljuk, ezért ütnek szét mindent.
3/4 anonim válasza:
Én pl. véletlenül szoktam rombolni, amikor ritkán iszok. Pl. ágyat is b*sztam már szét, azt mondták a többiek, de én józanon se láttam rajta hibát.
Olyankor aki nem szándékosan akar rombolni az is tud sztem.
4/4 sheex válasza:
Azért megnézném ezeket az embereket akkor, ha a velük lévő társaság lenézné őket a tettük miatt. Mert ugye ők így próbálják felhívni magukra a figyelmet és érvényesülni és sajna akad "rajongójuk". Amikor már azt se tudja hol van a saját házához kéne vezetni az ilyeneket és azt verjék szét. Józanodás után már lehet gondolkodna cselekvés előtt, bár nem adok rá sok esélyt. Azon döbbentem le a múltkor, hogy jöttek ki a discoból, és amint kiértek egyből a körútra dobták a vodkás üveget, ami szilánkokra repült, mert az ugye akkora poén, hogy fél Pest fekszik tőle. Szánalmasok. Lehet génekkel örökölték, de lehet a gyerekkor tett be nekik, de akkor is fura, hogy felnőve valaki ebben leli örömét és nem tud viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!