Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen pálinka ritkább?

Milyen pálinka ritkább?

Figyelt kérdés
Hány forintba kerül 1liter?
2013. máj. 26. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
mák 3000-5000ft-ig
2013. máj. 26. 13:46
 2/8 schocko ***** válasza:
Bodza
2013. máj. 26. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
A legritkább? A minőségi. Minden fajtából igen ritka.
2013. máj. 26. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a Gyulai Pálinka Manufaktúra pálinkái ízlettek legjobban. Sajnos az ára is húzós, 20ezer Ft is lehet literje. Az egyik kedvencem a birsalma pálinka, abból kb. 7000 Ft 3,5 dl. Persze ennél vannak ritkábbak is, ők főznek pl. madárberkenye pálinkát, ami a mai napig nem tudom mi, de finom volt belőle a pálesz. :)
2013. máj. 26. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Eper pálinka.
2013. máj. 26. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Madárberkenye :D Ebből aztán tényleg profinak kell lenni, hogy iható pálinkát főzz...

2013. máj. 27. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemhogy iható volt, hanem finom is. :) A budai várban szokott lenni pálinka fesztivál, ott ittuk. Amikor először voltunk, mindenfélét ittunk. A másodikon rámentünk a gyulai standjára, és ott kóstoltunk meg annyi félét, ahányat csak bírtunk. Szeretem az Agárdit, Panyolait is, de ezek még annál is jobban ízlettek.
2013. máj. 27. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Áfonya.

Nem erős, de 38 megvan, nagyon finom, székely parasztbácsitól 20 lei (1300 ft) egy liter! Kétszer olcsóbb mint a teszkós vodka, de a legminőségibb italokkal is felveszi a versenyt. Ha a Hargitán vagy Brassóban jársz, abból tankolj be egy életre.

2013. máj. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!