Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kerti bulira elég lenne a...

Kerti bulira elég lenne a felsorolt italmennyiség?

Figyelt kérdés

17 főre:

5 tálca sör

7 üveg bor

Üveg Jaiger

üveg vodka

plusz az emberek nagy része hoz egy-két üveg valamit.

Főleg a sör miatt aggódom, hogy nem lesz elég. Nagy ivó a társaság. Szerintetek? (egész estés buli)

#ital #sör #pálinka #keri buli
2013. máj. 16. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagyis fejenként 7 sör, kb. 3 deci bor 2 feles tömény + még 1 üveg pia amit hoznak? Tehát összesen több mint egy liter töménynek megfelelő alkoholmennyiség fejenként. Súlyos alkoholmérgezés is lehet belőle, vagy kisebb ember esetén halál, hogyha mind el akarjátok fogyasztani. Különben meg szerintem ha valaki tényleg nagy ivó, és szeret keményen berúgni, akkor nem a 7 doboz sört fogja kevesleni, hanem a 2 feles töményt.
2013. máj. 16. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem megfelel, HA hoznak elég töményet és nem mindenki sört/bort hoz, mert 2 feles (se, ugyanis 2 üveg az 14 deci) az nem valami sok.

Első: nem kell úgy gondolkodni, hogy mindenki megissza a maga adagját. Lesz aki megiszik 8 felest meg 6 deci bort, viszont sört meg nem. Más meg iszik 10 sört meg 1 felest, de bort nem. Stb.

Nő létemre nem kaptam alkoholmérgezést ifjúkoromban fél liter töménytől meg 4-5 sörtől. Persze ez emberfüggő, de aki tudja, hogy nem bírja, az nyilván nem fog 8 sört inni, csak 4-et, mert attól is a padlón fekszik, na.

2013. máj. 16. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lesz!

Oké, hogy nagy ivó a társaság, de kérdem én, mi a cél? Mocskosul berúgni és semmire nem emlékezni másnap, vagy egy jó társaságban némi alkohollal kellemes estét eltölteni?

2013. máj. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!