Kerti bulira elég lenne a felsorolt italmennyiség?
17 főre:
5 tálca sör
7 üveg bor
Üveg Jaiger
üveg vodka
plusz az emberek nagy része hoz egy-két üveg valamit.
Főleg a sör miatt aggódom, hogy nem lesz elég. Nagy ivó a társaság. Szerintetek? (egész estés buli)
Szerintem megfelel, HA hoznak elég töményet és nem mindenki sört/bort hoz, mert 2 feles (se, ugyanis 2 üveg az 14 deci) az nem valami sok.
Első: nem kell úgy gondolkodni, hogy mindenki megissza a maga adagját. Lesz aki megiszik 8 felest meg 6 deci bort, viszont sört meg nem. Más meg iszik 10 sört meg 1 felest, de bort nem. Stb.
Nő létemre nem kaptam alkoholmérgezést ifjúkoromban fél liter töménytől meg 4-5 sörtől. Persze ez emberfüggő, de aki tudja, hogy nem bírja, az nyilván nem fog 8 sört inni, csak 4-et, mert attól is a padlón fekszik, na.
Szerintem elég lesz!
Oké, hogy nagy ivó a társaság, de kérdem én, mi a cél? Mocskosul berúgni és semmire nem emlékezni másnap, vagy egy jó társaságban némi alkohollal kellemes estét eltölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!