Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit igyak még hogy picit...

Mennyit igyak még hogy picit becsiccsenjek?

Figyelt kérdés
megittam eddig 3-4 deci vörösbort, de már picit érzem, életemben elsőnek tervezek berúgni. megiszok egy 2 deci royalvodkát vagy 2-3 bacardit akkor már berúgok picit? nemakarok hányni, csak hogy legyen "kedvem" 175 centis vagyok 65 kilóval. nemnagyon bírom az alkoholt.
2013. máj. 25. 15:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
már elvgayok mondom, szemem már piros, ferdé áll, van hangulatom:D jó, azért józan akarok valamennyira maradni, nemkell emlékezet kiesés
2013. máj. 25. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Már látjuk mi is a hatást .:D

Szerintem ennyi bőven elég is a gyakorlásból már:(

2013. máj. 25. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 2 decis royalt bevered, az szerintem ki fog ütni, ha a bor 0.75-ös azt idd meg mind, és úgy talán már eléggé részeg leszel, de még nem hánysz oda.
2013. máj. 25. 16:25
 14/14 A kérdező kommentje:
megittam fel liter bort, 2deci kalinkat,1liter vodkanarancsot es semmi bajom..desz.r vagyok
2013. máj. 25. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!