Mennyit igyak még hogy picit becsiccsenjek?
Figyelt kérdés
megittam eddig 3-4 deci vörösbort, de már picit érzem, életemben elsőnek tervezek berúgni. megiszok egy 2 deci royalvodkát vagy 2-3 bacardit akkor már berúgok picit? nemakarok hányni, csak hogy legyen "kedvem" 175 centis vagyok 65 kilóval. nemnagyon bírom az alkoholt.2013. máj. 25. 15:02
1/14 anonim válasza:
háth tesám ha emgiszod a 2 deci royal az oylan szar hogy nemigaz szval azt hanyagold emrt egyböl kijön belöled föleg ha borrral kevered idd emg a amradék bort és akkor már jótérzel xD
amugy meg érezni fogod mikor elég :D
3/14 anonim válasza:
jah és a korod megkérdezhetem ?:)
4/14 A kérdező kommentje:
17 lány
2013. máj. 25. 15:08
5/14 anonim válasza:
Szólj ha berúgtál, mert megyek megdugni téged :D
6/14 anonim válasza:
Azt ne mond, hogy egyedül iszol, hogy nincsen kitől tanácsot kérned :D Ha a két deci vodkát még bevágod, úgy hogy nem bírod a szeszt, akkor lehet, hogy rosszul leszel. Én maradnék a bornál. Melegben nincs jobb, mint a fröccs ;)17/f
7/14 A kérdező kommentje:
de csak..elég tré hogy hogy körülöttem már mindenki ivott a földig. de én még soha.:DD még kortyolgatok a borból, megiszok pár röviditalt és jólesZ az:D
2013. máj. 25. 15:13
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem tré, hogy még nem rúgtál be. Már sok ismerősömet láttam seggrészegen, és mit olyan állapotban csinálnak, az elég visszatartó erő nekem, hogy egy bizonyos határnál ne menjek tovább. Egészen eddig egyszer sikerült durván berúgnom, másnap már nagyon bántam. Azóta is sikerült tartani a mértéket, és úgy jól érezni magam. Szóval ne a berúgás legyen a célod, normális mennyiségű alkoholtól is jól lehet lenni :)Előző voltam.
9/14 anonim válasza:
Komoly tervek ezek,hogy életem első berúgása:D
Hát ha ez a terv,elsőre nem picit fogsz berúgni...
10/14 anonim válasza:
Előzővel egyetértek. :D Te meg amint már jótérzel szóljál nekem és megyek segítek neked összeszedni magad :DD
Egy másik 17/F :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!