Miért van ilyen ízük az alkoholoknak?
Milyen íze van az alkoholnak vagy milyen ízük van az alkoholos italoknak? Nyelvtanilag így helyes. Bocs,csak nem bírtam ki.:)
Szóval lehet attól,hogy nem szoktad meg az ízt. Először nekem is furcs volt,mintha párologna a torkod,nem? De ha nem ízlik,ne igyál.Sztem jobban jársz.
Na ja, engem is kicsit zavar, amikor valaki "alkoholoknak" hívja az alkoholos italokat. Alkoholt inni elég botor dolog lenne :)
Na de a kérdésre válaszolva, valószínűleg kiérzed az alkohol ízét. Amíg nem szoktam meg, én is mindenben éreztem. Viszont ettől függetlenül nagyon szeretem a pezsgőt, a sört, a bort, a koktélokat, és egy idő után az ember már nem érzi külön az alkohol ízét, hanem a többi ízzel együtt harmóniát alkot. Persze a jó minőségű italoknál.
Nekem is ez a gondom. :D
Például a karamella meg az egyéb likőröknek nagyon jó ízük van, de az alkohol miatt nekem nem ízlik. :D
Ennyi erővel viszont ihatnék sima karamellát is. :)
Ám a sör annyira nem vészes, meg egészséges is. Viszont a minőségi bort azt meg pl. nagyon imádom. Ott szerintem nem is érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!