A Kräuter-likőrnek és a Jadschlossnak az ízük mennyire hasonlít a Jägermeisteréhoz?
Figyelt kérdés
Olyan drága a Jäger, ezekről meg hallottam már, de nemtudom, mennyire hasonlít az izük.2011. aug. 18. 08:41
1/2 anonim válasza:
A Krauter finom, hasonlít nagyon a Jagerhez. A másikat még nem kóstoltam.
2/2 adamze válasza:
Én Jagd bitter-t szoktam venni az Aldiban, és jó. az ára meg olyan 1200Ft körül van szóval lényegesen olcsóbb mint a jager, és eléggé hasonlít is rá. Estleg próbálkozhatsz még hubertus 33-mal vagy unicum next-el, de ezek nem annyira hasonlítanak a jager-re. Egyébként a krauter likör is hasonló, a jagdschloss-t nem ismerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!