Négy deci 50 fokos pálesztől be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
kb 3,5-(inkább) 4 deci2013. máj. 19. 20:01
1/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyire bírod a szeszt. Nekem valószínűleg elég lenne a berúgáshoz.
2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen sűrűn szoktál inni és hogy hogy bírod a piát. Ha nagyon hamar k.o. leszel akkor igen, amúgy szerintem ha valamivel kevered, tuti bebaszol. :D
3/8 rémuralom válasza:
4 deci 50%-ostól akkor is berúgsz, ha semmivel nem kevered. Nagyon bírni kell a piát ahhoz, hogy ennyi még meg se kottyanjon, úgyhogy így látatlanban is merem azt mondani, hogy igen, be fogsz rúgni, ha megiszol ennyi pálinkát.
4/8 anonim válasza:
nekem kettő is sok. egyéntől, kedvtől, ebédtől, sokmindentől függ. pár alkalom utánn rájössz hogy meddig is bírod-avagy nem bírod.
5/8 anonim válasza:
Több dologtól függ.
Sűrűn iszol-e? Gondolom, nem, mert akkor nem kérdeznéd.
Ha egyszerre ezt megiszod, vagy gyorsan egymás után akkor teljesen biztos. Ha még éhgyomorra is, vagy ha kevered bármivel, akkor tuti, hogy teljesen ki leszel ütve.
Ha eltelik valamennyi idő egy-egy feles között, akkor nem leszel nagyon kiütve, de meg fogod érezni. Itt annak is szerepe van, hogy mit csinálsz közben. Ha csak a kocsmában ülsz, akkor be fogsz rúgni. Ha bulizol, táncolsz, akkor ha kb félóránként iszol egy felest, attól nem lesz bajod, egy kicsit spicces leszel és annyi. /persze csak akkor, ha ilyenkor iszol mást is, vizet-üdítőt, mert a táncolást, amúgy sem bírnád anélkül./
6/8 anonim válasza:
8 feles ötven fokos hp-tól?? mint a szar!
7/8 anonim válasza:
Az kb 8 sörnek felel meg, ha mindezt 1-2 óra alatt húzod le, akkor olyan k.o. lesz, hogy csuda. Ha egy este alatt(7-hajnali2ig) akkor nem lesz nagy gond, bár akkor is be fogsz rugni.
8/8 anonim válasza:
Múlt héten megittam 1 feles 50%-os páleszt, meg egy sört, már azt elég alaposan megéreztem. Szénsavasat semmiképpen ne igyál rá. Különben meg esetleg akkor nem rúgsz be ennyitől, ha több óra alatt iszod meg, és iszol hozzá valami szénsavmentes kísérőt. Ha egybe magadba döntöd, akkor még detox is lehet, de minimum mocskosul berúgsz, ha csak nem vagy 130kg-os masszív alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!