3 deci vodkától, egy deci jagermeistertől és egy shottól be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 08:42
1/7 anonim válasza:
èn már 1 deci vitkától fejre állnék.
szerettünk bulizni a barátaimmal mindig is. aztán eljött az idö hogy családalapítás, 2 gyereket szültem közben nem ittam egy korty alkoholt sem.
Egyik nap sógorom megkínált egy féldeci krém likörrel, ennyi elég volt hogy jót mosolyogjak.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam inni de Hát éjjel azt hiszem túlzásba vittem. Amolyan bánat piálás volt. Ez nekem is betette a ajtót becsületesen, főleg még csaj is vagyok. Komolyan szégyen. Gondoltam végülis, hogy "csak én vagyok ilyen gyenge, hogy ennyitől berúgok."
2012. dec. 23. 09:43
3/7 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy alapból mennyire bírod a piát, és hogy mennyit szoktál inni. Én pl. sokat járok bulizni, és ennyit én még épphogy megérzek, egy picit jobb kedvem lesz, de ennyi. Egyébként meg nem szégyen, ha ennyitől berúgsz.
4/7 anonim válasza:
én már egy pár éve emelgetem a poharat, de eddig 3 sör után mindig jól éreztem magam :)))
szóval nagyon egyéni a dolog.
21f
6/7 A kérdező kommentje:
Te jóóó éééég. Az absolut vodka-s videót néztem. Na eez beteg...
2012. dec. 26. 21:50
7/7 A kérdező kommentje:
ÚrIsten... Köszi ! :D az egészséges életmódom megkezdődött.. "Fogyókúrám" ezekkel a videókkal sikeresen fog haladni.
2012. dec. 26. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!